Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Želim život'

Veliki humanitarni spektakl: 20. prosinca svi na Trg bana Jelačića!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I ove godine nastavljamo Anin san. Zaklada Ana Rukavina i Nova TV i ove godine organiziraju koncert 'Želim život'.

U petak, 20. prosinca na Trgu bana Josipa Jelačića, uz poznate glazbene ritmove slavit će se ono najdragocjenije - ljudski život! Organizatori koncerta, Zaklada Ana Rukavina i Nova TV, uz pokroviteljstvo gradonačelnika Grada Zagreba, osmim koncertom 'Želim život ' žele zahvaliti svima koji su svojim plemenitim donacijama doprinijeli razvoju Zaklade i omogućili da se Anin san nastavi.

Pročitajte i ovo Marija Rukavina DO KRAJA PROSINCA ZOVITE 060 9000 Na koncertu "Želim život" prikupljeno ukupno više od milijun kuna! "Nemam riječi kojima bih zahvalila tisućama dobrih ljudi" Davor Gobac zovite 060 9000 Uoči velikog humanitarnog koncerta "Želim život" Gobac poručio: "Očekuje vas genijalan rock and roll, premotavat ćete to danima"

Na ovogodišnjem koncertu koji će voditi poznata lica Nove TV, građane će na niskim temperaturama zagrijati Prljavo kazalište, Opća opasnost, Neda Ukraden, Mejaši, Novi fosili, Psihomodo pop, Luka Nižetić, Ivan Zak, Maja Šuput, Željko Bebek, Lana Jurčević, Connect, Sementa Rajhard, Vanda Winter, Goran Karan, Baruni i Ladies. Svi oni koji neće moći doći na Trg, moći će doživjeti dašak atmosfere s koncerta pred malim ekranima u izravnom prijenosu na Novoj TV, portalu dnevnik.hr i na OYO.

'Ne boli ništa, ne košta ništa, a mogu nekome spasiti život, pa zašto ne'

Tijekom koncerta bit će aktivan call centar u prostorima Gradske kavane gdje će se ugledna lica iz hrvatskog javnog života javljati na humanitarni telefon i time pomoći u prikupljanju sredstava za daljnji razvoj Zaklade. Građani mogu već danas, pozivima na humanitarni broj 060 9000, donirati 5 kn (+PDV) i time podržati rad Zaklade.

Tijekom dosadašnjeg djelovanja Zaklada je povećala broj potencijalnih darivatelja s početnih 150 na današnjih više od 42.300 građana. Diljem Hrvatske organizirano je 235 javnih akcija upisa u Registar te nebrojene druge akcije koje su organizirali prijatelji Zaklade. Iz hrvatskog Registra, koji čini dio svjetskog Registra, izdano je ukupno 37 transplantata za hrvatske i inozemne pacijente. Povećanje upravo te brojke ključni je motiv i motor' daljnjeg rada Zaklade Ana Rukavina.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene