Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ZATVOREN JEDAN TRAK

Pripremite se na velike gužve na remetinečkom rotoru: Počela završna faza obnove, voditelj projekta - "To će trajati mjesec i pol..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako je sam rotor u Remetincu zbog velike rekonstrukcije zatvoren već mjesecima, promet je obilaznim cestama dosad tekao relativno bezbolno.

Mnogi su Zagrepčani jutros ostali neugodno iznenađeni dolaskom do remetinečkog rotora, na kojem je bila velika gužva na skretanju za Novi Zagreb. Iako je sam rotor zbog velike rekonstrukcije zatvoren već mjesecima, promet je obilaznim cestama dosad tekao relativno bezbolno.

Pročitajte i ovo Novoobnovljeni zagrebački rotor - 1 Nemojte se unaprijed veseliti Novi rotor u Zagrebu smanjio je broj nesreća, ali stručnjaci upozoravaju - pravi test tek slijedi Slika nije dostupna vozači nezadovoljni O gužvama na rotoru oglasili se iz Grada Zagreba i najavili nove promjene: "Počinjemo već danas..."

No danas je zatvoren jedan trak na privremenoj prometnici, što je stvorilo kolone.

Voditelj projekta rekonstrukcije rotora Goran Radić kazao je da je počela završna faza obnove, odnosno priključivanje novog tunela na postojeće prometnice.

"Novi podvožnjak na kojem smo radili sad moramo spojiti na cestu. Petnaestak dana trajat će radovi na skidanju za Novi Zagreb, onda se selimo prema mostu i tako ukrug. Mjesec i pol će otprilike to trajati", kazao je Radić za Večernji list.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene