Iako je sam rotor u Remetincu zbog velike rekonstrukcije zatvoren već mjesecima, promet je obilaznim cestama dosad tekao relativno bezbolno.

Galerija


Mnogi su Zagrepčani jutros ostali neugodno iznenađeni dolaskom do remetinečkog rotora, na kojem je bila velika gužva na skretanju za Novi Zagreb. Iako je sam rotor zbog velike rekonstrukcije zatvoren već mjesecima, promet je obilaznim cestama dosad tekao relativno bezbolno.

Vezani članci Krešo Petek, predsjednik Uprave Elektrocentra Petek Krešo Petek nakon četiri mjeseca izašao iz istražnog zatvora u Remetincu: "Nevin sam, ja sam cijeli život samo radio" Slika nije dostupna 2016. godine kreću radovi na najomraženijem rotoru u Hrvatskoj

No danas je zatvoren jedan trak na privremenoj prometnici, što je stvorilo kolone.

Voditelj projekta rekonstrukcije rotora Goran Radić kazao je da je počela završna faza obnove, odnosno priključivanje novog tunela na postojeće prometnice.

"Novi podvožnjak na kojem smo radili sad moramo spojiti na cestu. Petnaestak dana trajat će radovi na skidanju za Novi Zagreb, onda se selimo prema mostu i tako ukrug. Mjesec i pol će otprilike to trajati", kazao je Radić za Večernji list.