Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Velika Gorica

Obavijest koja je iznenadila stanare: 'Nema virenja!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predstavnik zgrade u ulici Jurja Dobrile u Velikoj Gorici na ulaz je stavio obavijest koja je iznenadila mnoge stanare.

Predstavnik stanara nemalo je iznenadio stanare sljedećom obavijesti:

Pročitajte i ovo Donald Trump trumpove ludorije Ljude koji su upali na Kapitol nazvao je domoljubima pa ponovio zlokobnu prijetnju: "Ako ne pobijedim..." Izbori u Americi Izborna utrka Sraz u Americi: U SAD-u se ovo nije dogodilo gotovo 70 godina

'Poštovani stanari, iz policijske postaje sam dobio naređenje da obavijestim stanare zgrade Jurja Dobrile 34-40 da od dana 24. studenoga ujutro do 8 sati, pa do 25. studenoga do 20 sati svi prozori osim dvorišnih moraju biti zatvoreni. Rolete moraju biti spuštene do kraja, nema virenja kroz prozore, rublje se ne smije sušiti na terasama, nema slikanja, snimanja, niti gledanja dalekozorom. Stoga vas lijepo molim da se tih dana strogo pridržavate upozorenja da ne bi bilo problema s policijom.'

Na dnu obavijesti stoji potpis i žig predstavnika stanara, piše VG danas.

PROMETNA BLOKADA U ZAGREBU Provjerite koje se ulice zatvaraju

Naime, u srijedu se u Zagrebu održava summit regionalne inicijative Brdo-Brijuni koja okuplja zemlje nastale raspadom bivše Jugoslavije i Albaniju.

U Zagreb dolaze svi predsjednici država u regiji, američki potpredsjednik Joe Biden, predsjednik Europskog vijeća Donald Tusk te austrijski predsjednik Heinz Fischer.

Brojni dužnosnici dolazit će upravo iz Zračne luke prema mjestu održavanja summita.

Iz tog je razloga moguće da je obavijest stavljena i u drugim zgradama u blizini posebno onima koje imaju pogled na Ulicu Rudolfa Fizira.

Iz sigurnosnih razloga policija traži da se stanari pridržavaju obavijesti jer sve je stvar protokola i njegove sigurnosti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene