Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Kaos u gradu

Velika galerija: Pogledajte kako je olujni vjetar rušio i trgao stabla, štandove i vodove u Zagrebu

Veliko nevrijeme u Zagrebu (Foto: Patrik Macek)
Veliko nevrijeme u Zagrebu (Foto: Patrik Macek) Patrik Macek
Aktualno Galerija +0 Veliko nevrijeme u Zagrebu (Foto: Patrik Macek) Galerija 1/1 >>
Cijelu noć na ponedjeljak udari vjetra u Zagrebu bili su oko 70 km na sat. Vatrogasci od tijekom noći imaju intervencija po cijelom gradu i na Sljemenu zbog srušenih stabala ili grana na prometnicama.

Do ponedjeljka ujutro u 7 sati bilo je dvjestotinjak intervencija diljem Zagreba, doznaje se od zagrebačkih vatrogasaca. Na terenu je i policija, a dvoje je građana ozlijeđeno.

Pročitajte i ovo Poplave u Dubaiu - 2 Nezapamćeno nevrijeme Ujedinjeni Emirati saniraju štetu: Najmanje jedna osoba poginula, zračni promet otežan Tuča u Sloveniji hladna fronta VIDEO Dijelove Slovenije poharala tuča, objavljena snimka kako se hladna fronta kreće prema Hrvatskoj

"Upravo smo završili koordinaciju hitnih službi. Pozivamo naše sugrađane da nam se jave na 0800 818 919. Situacija je pod kontrolom. Mi idemo po prioritetima. 8000 tisuća vatrogasaca je na terenu i proglašen je prvi stupanj pripravnosti", kazao je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i pozvao sugrađane da ne izlaze na otvoreno ako ne moraju.

Na Prisavlju je u smjeru Savske stablo palo preko ceste i blokiralo promet. Jedno stablo palo je na cestu na Knežiji.

Na Ferenščici je vjetar otpuhao krov sa zgrade. Na Maksimiru je stablo palo na tramvajske tračnice.

U Zvonimirovoj je sa zgrade na tramvajske tračnice pao veliki plakat. Vatrogasci interviraju, a dolazi i do kraćih tramvajskih zastoja.

Policija je upozorila građane da, osim ako nije potrebno, ne izlaze na otvoreno. Upozorenje se odnosilo posebno na djecu i starije osobe.

Iz MUP-a su javili kako je Županijski centar 112 Zagreb zabilježio 240 intervencija operativnih službi. "Dvije su osobe ozlijeđene uslijed jakog i olujnog vjetra (pješak na Trgu bana J. Jelačića i ženska osoba na koju je pala grana na Črnomercu)", poručili su.

Aktualno Olujni vjetar rušio drveće u Zagrebu, ozlijeđen jedan vatrogasac. Zbog nevremena odgođeni i ukopi: "Ne posjećujte groblja" Nevrijeme u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Nevrijeme u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr Nevrijeme u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr) - 6 Nevrijeme u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr) - 6 Foto: DNEVNIK.hr Nevrijeme u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr)1 Nevrijeme u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr)1 Foto: DNEVNIK.hr Nevrijeme u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Nevrijeme u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Foto: DNEVNIK.hr Nevrijeme u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Nevrijeme u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr +7 Nevrijeme u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Hrvatska Olujni vjetar rušio drveće u Zagrebu, ozlijeđen jedan vatrogasac. Zbog nevremena odgođeni i ukopi: "Ne posjećujte groblja" 1/13 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene