Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Akcija u tri županije

Velika akcija USKOK-a: Policija uhitila jedanaestoricu osumnjičenih za krijumčarenje ljudi

Velika akcija USKOK-a na riječkom području (Foto: Dnevnik.hr)
Velika akcija USKOK-a na riječkom području (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Velika akcija USKOK-a na riječkom području (Foto: Dnevnik.hr) Velika akcija USKOK-a na riječkom području (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Privođenje krijumčara ljudima (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/2 >>
U tijeku je velika akcija USKOK-a.

Prema neslužbenim informacijama riječ je o skupini od 11 osoba koje se sumnjiče za krijumčarenje ljudi, odnosno organiziranje ilgalnog prijelaza državne granice. Radi se o jednoj od većih skupina koja je "pala" u zadnje vrijeme u Hrvatskoj.

Pročitajte i ovo Ilustracija objavio USKOK Detalji bizarnog slučaja iz Pule: Županijski tužitelj tražio prijatelja da mu poništi kaznu za parkiranje Ilustracija Doljani Uhićen časnik HV-a: Tjerao vojnike da mu grade kuću, prodavao mesing od uništenog streljiva...

Akcija se provodi u tri županije: Istarskoj, Primorsko-goranskoj i Brodsko-posavskoj, a osumnjičeni se terete za zločinačko udruživanje radi krijumčarenja ljudi.

Iz PU primorsko-goranske samo su potvrdili da privode osobe zamjenici ravnatelja USKOK-a, a za sve ostale informacije uputili su na taj ured. U tijeku je privođenje osumnjičenih na ispitivanje.

Opširnije o ovoj akciji pogledajte u Dnevniku Nove TV u 19:15.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene