Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška prometna

Vatrogasci rezanjem lima spašavali policajca iz smrskanog Forda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nesreća se dogodila između naselja Botovo i jezera Šoderica kraj Koprivnice, a sudarili su se Ford i kombi CityEx-a

Teška prometna nesreća dogodila se danas oko 10 sati na državnoj cesti između Botova i jezera Šoderica, 15-ak kilometara udaljenoj od Koprivnice. Na izlasku iz zavoja sudarila su se dva vozila, dostavni kombi tvrtke CityEX i osobni automobil Ford Escort.

Pročitajte i ovo Ilustracija gradnje stambene zgrade Gdje je stambena politika? Za mjesto u garaži traže 20.000 eura, a sve je više prisutan još jedan trend Koprivnica - Sponge city Sponge City Središte Podravine postaje grad spužva: Projekt je vrijedan dva milijuna eura

Vozač Forda ostao je prikliješten u automobilu pa su ga rezanjem lima pneumatskim škarama spašavali koprivnički vatrogasci. Neslužbeno doznajemo da je riječ o graničnom policajcu koji u trenutku nesreće nije bio na dužnosti.

Nakon što su ga vatrogasci nakon gotovo pola sata uspjeli izvući iz potpuno uništenog automobila, prevezen je u koprivničku Opću bolnicu gdje mu je pružena potrebna liječnička pomoć.

Zbog obavljanja očevida policajci su državnu cestu zatvorili za sav promet od 10.30 do 11.50 sati i promet se odvijao obilaznim pravcem Drnje – Đelekovec – Šoderica. (Agencija VLM)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene