Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nesreća se dogodila između naselja Botovo i jezera Šoderica kraj Koprivnice, a sudarili su se Ford i kombi CityEx-a


Teška prometna nesreća dogodila se danas oko 10 sati na državnoj cesti između Botova i jezera Šoderica, 15-ak kilometara udaljenoj od Koprivnice. Na izlasku iz zavoja sudarila su se dva vozila, dostavni kombi tvrtke CityEX i osobni automobil Ford Escort.

Vezani članci Policija - Ilustracija - 3 Uhićen nasilni policajac u Dalmaciji: Sumnjiči ga se za nasilje u obitelji, ozljede i prijetnje te povredu djetetovih prava Lisice, ilustracija Pokušaj ubojstva u Koprivnici: Pijani 19-godišnjak metalnom šipkom teško ozlijedio brata

Vozač Forda ostao je prikliješten u automobilu pa su ga rezanjem lima pneumatskim škarama spašavali koprivnički vatrogasci. Neslužbeno doznajemo da je riječ o graničnom policajcu koji u trenutku nesreće nije bio na dužnosti.

Nakon što su ga vatrogasci nakon gotovo pola sata uspjeli izvući iz potpuno uništenog automobila, prevezen je u koprivničku Opću bolnicu gdje mu je pružena potrebna liječnička pomoć.

Zbog obavljanja očevida policajci su državnu cestu zatvorili za sav promet od 10.30 do 11.50 sati i promet se odvijao obilaznim pravcem Drnje – Đelekovec – Šoderica. (Agencija VLM)