Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vaš glas

Vrijeme curi, a građani više ne vjeruju u obećanja: Gradnja Čiovskog mosta stagnira već mjesecima

Vaš glas: Trogir (Foto: Dnevnik.hr) - 4
Vaš glas: Trogir (Foto: Dnevnik.hr) - 4 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Vaš glas: Trogir (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Vaš glas: Trogir (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr Vaš glas: Trogir (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Vaš glas: Trogir (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Foto: DNEVNIK.hr Vaš glas: Trogir (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Vaš glas: Trogir (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Vaš glas: Trogir (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Galerija 1/4 >>
Rubrika Vaš glas posjetila je Trogir, gdje gradnja mosta koji bi omogućio bolje povezivanje Trogira i Čiova već neko vrijeme stagnira. Iako bi po planu gradnje trebao biti gotov do sredine lipnja, u posljednjih se mjeseci nije mnogo gradilo.

Gradilište mosta u Trogiru ne izgleda mnogo drugačije nego što je izgledalo prije tri mjeseca. Na njemu je tek nekoliko radnika. Još uvijek se uklanja preostala oprema tvrtke Viadukt.

Pročitajte i ovo Božo Petrov, Nikola Grmoja, Marin Miletić Bez konkurencije Vladajući se obrušili na Most: "Nude se lijevoj koaliciji, njihov je jedini program rušiti HDZ" Grafit na Zrinjevcu Na udaru i stranke FOTO Pogledajte uvredljive grafite koji su osvanuli preko noći u centru Zagreba

Vaš glas: Trogir (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Vaš glas: Trogir (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr

Na mjestu gdje bi trebao biti nadvožnjak još uvijek su samo temelji. Prvi automobili bi po mostu trebali voziti već početkom ljeta, što bi trebalo olakšati dolazak i odlazak sa Čiova. A upravo je to čest problem radnika koji zimi rade te, da bi se vratili kući, moraju čekati i do šest sati. Zbog stagnacije radova neki su građani skeptični.

"Napretka nema nikakvog i ja mislim da je to još 10 godina neće bit gotovo", rekla je Dragana Didak, vlasnica frizerskog salona.

Radovi se odvijaju sukladno dinamičkom planu pripremnih i građevinskih radova, uvjeravaju u Hrvatskim cestama.

Vaš glas: Trogir (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Vaš glas: Trogir (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr

Očekuju kako će se izvođač radova pridržavati zadanih rokova.

"Čiovo mora bit gotovo do 15. lipnja, kao što i stoji u natječaju", prošlog je listopada rekao Oleg Butković, ministar mora, prometa i infrastrukture.

Političari obećavaju a jedno je sigurno: Vrijeme curi a obećanja građanima više nisu dovoljna.

Vaš glas sutra može biti i u vašem mjestu. Pišite nam u rubriku Vaš glas na portalu Dnevnik.hr i ostavite svoje kontakte.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene