Rubrika Vaš glas posjetila je Trogir, gdje gradnja mosta koji bi omogućio bolje povezivanje Trogira i Čiova već neko vrijeme stagnira. Iako bi po planu gradnje trebao biti gotov do sredine lipnja, u posljednjih se mjeseci nije mnogo gradilo.

Galerija


Gradilište mosta u Trogiru ne izgleda mnogo drugačije nego što je izgledalo prije tri mjeseca. Na njemu je tek nekoliko radnika. Još uvijek se uklanja preostala oprema tvrtke Viadukt.

04.01.2018.
Vaš glas: Trogir (Foto: Dnevnik.hr) - 2

Vezani članci Slika nije dostupna Na spomen ovog objekta, Trogiranima se diže kosa na glavi Slika nije dostupna Sezona pred vratima,a turiste čeka OVO, a ne novi čiovski most

Na mjestu gdje bi trebao biti nadvožnjak još uvijek su samo temelji. Prvi automobili bi po mostu trebali voziti već početkom ljeta, što bi trebalo olakšati dolazak i odlazak sa Čiova. A upravo je to čest problem radnika koji zimi rade te, da bi se vratili kući, moraju čekati i do šest sati. Zbog stagnacije radova neki su građani skeptični.

"Napretka nema nikakvog i ja mislim da je to još 10 godina neće bit gotovo", rekla je Dragana Didak, vlasnica frizerskog salona.

Radovi se odvijaju sukladno dinamičkom planu pripremnih i građevinskih radova, uvjeravaju u Hrvatskim cestama.

04.01.2018.
Vaš glas: Trogir (Foto: Dnevnik.hr) - 3

Očekuju kako će se izvođač radova pridržavati zadanih rokova.

"Čiovo mora bit gotovo do 15. lipnja, kao što i stoji u natječaju", prošlog je listopada rekao Oleg Butković, ministar mora, prometa i infrastrukture.

Političari obećavaju a jedno je sigurno: Vrijeme curi a obećanja građanima više nisu dovoljna.

Vaš glas sutra može biti i u vašem mjestu. Pišite nam u rubriku Vaš glas na portalu Dnevnik.hr i ostavite svoje kontakte.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr