Rubrika Vaš glas posjetila je Trogir, gdje gradnja mosta koji bi omogućio bolje povezivanje Trogira i Čiova već neko vrijeme stagnira. Iako bi po planu gradnje trebao biti gotov do sredine lipnja, u posljednjih se mjeseci nije mnogo gradilo.

Galerija


Gradilište mosta u Trogiru ne izgleda mnogo drugačije nego što je izgledalo prije tri mjeseca. Na njemu je tek nekoliko radnika. Još uvijek se uklanja preostala oprema tvrtke Viadukt.

Vaš glas: Trogir (Foto: Dnevnik.hr) - 4
Vaš glas: Trogir (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr

Vezani članci Slika nije dostupna Sezona pred vratima,a turiste čeka OVO, a ne novi čiovski most Slika nije dostupna JEDNO OD NAJVEĆIH HRVATSKIH GRADILIŠTA Prvi automobili će prijeći sredinom listopada

Na mjestu gdje bi trebao biti nadvožnjak još uvijek su samo temelji. Prvi automobili bi po mostu trebali voziti već početkom ljeta, što bi trebalo olakšati dolazak i odlazak sa Čiova. A upravo je to čest problem radnika koji zimi rade te, da bi se vratili kući, moraju čekati i do šest sati. Zbog stagnacije radova neki su građani skeptični.

"Napretka nema nikakvog i ja mislim da je to još 10 godina neće bit gotovo", rekla je Dragana Didak, vlasnica frizerskog salona.

Radovi se odvijaju sukladno dinamičkom planu pripremnih i građevinskih radova, uvjeravaju u Hrvatskim cestama.

Vaš glas: Trogir (Foto: Dnevnik.hr) - 4
Vaš glas: Trogir (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr

Očekuju kako će se izvođač radova pridržavati zadanih rokova.

"Čiovo mora bit gotovo do 15. lipnja, kao što i stoji u natječaju", prošlog je listopada rekao Oleg Butković, ministar mora, prometa i infrastrukture.

Političari obećavaju a jedno je sigurno: Vrijeme curi a obećanja građanima više nisu dovoljna.

Vaš glas sutra može biti i u vašem mjestu. Pišite nam u rubriku Vaš glas na portalu Dnevnik.hr i ostavite svoje kontakte.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr