Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Problem s x-icama

Vapaj splitskih studenata: 'Koja Bolonja? 'Oćemo Bolognesse'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Jadna ova država znanja - bez naših osnovnih studentskih prava', kritika je koju su odgovornima uputili Mladi hrvatski liberali (mladi HSLS-a).

'Ne, ne štajkaju naši studenti (još uvijek) glađu, ali već nekoliko dana naše x-ice se uredno odbijaju na blagajnama, uz začuđene izraze lica kad čujemo onu famoznu rečenicu 'Vaša prava na prehranu nisu odobrena tj. produžena!'. No to sve možda i nebi bilo toliko tragično da ovaj slučaj ne traje već nekoliko dana u splitskim menzama i domovima, a kako nam kažu, i potrajat će do daljnjega?!', poručili su Mladi hrvatski liberali u današnjem priopćenju.

Pročitajte i ovo Dafinka Večerina U 89. godini Preminula ugledna odvjetnica Dafinka Večerina: Bila je sudionica Hrvatskog proljeća i jedna od osnivačica HSLS-a Slika nije dostupna Studentska posla Pogledajte doček 'milijarditog' posjetitelja menze!

>> Pogledajte doček 'milijarditog' posjetitelja menze!

Ističu kako je zanimljivo da studenti moraju biti revni u podmirivanju svojih dugovanja i potraživanja od strane svojih fakulteta, a da se rokovi uplata moraju strogo poštivati.

'Tko nas poštuje, pitamo Vas? Da bude još smiješnije, pojam socijalne politike za Vas, sve odgovorne, je nepoznat gospodo! Ista prava na prehranu polažu i oni u Splitu, i oni koji su i 40 km od Splita! Mi koji živimo Splitu, mi koji smo na materinoj spizi, se solidariziramo sa svim kolegama u studentskim domovima, i u svojim skromnim podstanarskim stanovima. Nema fax-a bez studenata, i položenih ispita bez toplih obroka', poručuju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene