Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'To je nevažno'

Uvrijeđena Kosor se danas došla pokloniti Josipu Joviću: 'Jučer nismo bili pozvani'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dan nakon predsjednika Ive Josipovića danas je Plitvice posjetila i potpredsjednica Hrvatskog sabora Jadranka Kosor.

Kosor je s predsjednikom saborskog Odbora za ratne veterane Josipom Đakićem i predsjednikom Odbora za obranu Tomislavom Ivićem te predstavnicima braniteljskih udruga položila vijence pod spomen obilježje Josipu Joviću, prvom hrvatskom redarstveniku poginulom u Domovinskom ratu.

Pročitajte i ovo Krešendo: Jadranka Kosor podcast Krešendo Bivša premijerka otkrila kako je izgledalo sastavljanje lista: ''Jadranka Kosor pronađena gola na vrhu zgrade, naišao je Šeks...'' Krešendo: Jadranka Kosor, Vesna Pusić i Hrvoje Krešić KREŠENDO HRVOJA KREŠIĆA Pikanterije i političke izdaje: "Složila mi se slika da su ga imali u šaci, moj muž je zamalo pao u nesvijest"

>> 'Danas kada neki žele vratiti kotač povijesti, trebamo reći ne'

Kosor je na Plitvicama nekoliko puta istaknula kako na jučerašnju glavnu proslavu nije bila pozvana. 'Jučer nismo bili pozvani. Prijašnjih godina je to bila praksa, ali to je nevažno, kao što znate ovdje su predsjednici Odbora za ratne veterane i obranu i predstavnici udruga. Ja sam ovdje sada kao potpredsjednica Hrvatskog sabora. Nitko od nas nije pozvan, međutim, to je nevažno. Mi smo smatrali da je nužno, da je potrebno, osjećamo to prije svega kao svoju ljudsku dužnost, ovdje smo i kao bivši ministri hrvatskih branitelja i dakako da nam je ovdje mjesto', izjavila je Kosor. 

Na pitanje novinara da li se mogla izdići iznad tog protokola i svejedno doći jučer Kosor je ustvrdila da je bitno da su sada tu. 'Danas smo ovdje. Kao što znate prijašnjih godina je protokol bio drugačije sastavljen i nije važno, ne znam zašto to pitate, bitno je da smo ovdje', dodala je Kosor.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene