Obavijesti Video Pretražite Navigacija
kod Križevaca

Ujak mladića koji je poginuo u strašnoj nesreći: "Vraćali su se s pića, trebao je uskoro proslaviti rođendan"

Teška prometna nesreća kod Križevaca - 2
Teška prometna nesreća kod Križevaca - 2 Prigorski.hr
Aktualno Galerija Teška prometna nesreća kod Križevaca - 2 Teška prometna nesreća kod Križevaca - 2 Foto: Prigorski.hr Teška prometna nesreća kod Križevaca - 5 Teška prometna nesreća kod Križevaca - 5 Foto: Prigorski.hr Teška prometna nesreća kod Križevaca - 4 Teška prometna nesreća kod Križevaca - 4 Foto: Prigorski.hr Teška prometna nesreća kod Križevaca - 3 Teška prometna nesreća kod Križevaca - 3 Foto: Prigorski.hr +0 Teška prometna nesreća kod Križevaca - 1 Galerija 1/5 >>
Ujak jednog od trojce poginulih mladića u teškoj prometnoj nesreći kod Križevaca rekao je da su se vraćali s pića.

Trojica muškaraca poginula su teškoj prometnoj nesreći u nedjelju na državnoj cesti Sveti Petar Orehovec – Guščerovec.

Zbog neprilagođene brzine kretanja osobni automobil križevačkih registracija sletio je s ceste u odvodni kanal i udario u zemljani most, a potom se zaustavio na obližnjoj livadi.

Iz automobila su ispali muškarci stari 29, 26 i 22 godine, koji su poginuli na licu mjesta, objavila je policija.

Portal Podravski razgovarao je s ujakom najstarijeg poginulog mladića Martina (29) koji kaže da su se dečki vraćali s pića, a kamo su se uputili ni sam nije siguran.

"Moj je nećak trebao 25. listopada proslaviti 30. rođendan, već je spremao feštu, a sad ga više nema", rekao je shrvani Stjepan na mjestu tragične nesreće. "Prvo su rekli da idu na jedno pivo, a koliko je sad tu bilo piva...", pitao se. Dodao je kako se zna da na tom dijelu ceste svi jure, "a kamere umjesto da se postave tamo gdje se divlja, one su postavljene tamo gdje se velika brzina ni ne može razviti."

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene