Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kod Križevaca

Nakon tragične prometne nesreće proglašena trodnevna žalost: "Otišle su tri obitelji, ne tri mlada života. Trebali su osnovati obitelj"

Aktualno Galerija Teška prometna nesreća kod Križevaca - 1 Teška prometna nesreća kod Križevaca - 1 Foto: Prigorski.hr Teška prometna nesreća kod Križevaca - 2 Teška prometna nesreća kod Križevaca - 2 Foto: Prigorski.hr Teška prometna nesreća kod Križevaca - 3 Teška prometna nesreća kod Križevaca - 3 Foto: Prigorski.hr Teška prometna nesreća kod Križevaca - 4 Teška prometna nesreća kod Križevaca - 4 Foto: Prigorski.hr +0 Teška prometna nesreća kod Križevaca - 5 Galerija 1/5 >>
Tri osobe poginule su u teškoj prometnoj nesreći kod Križevaca u nedjelju. Policija je objavila detalje. Proglašena je trodnevna žalost u općini Kalnik.

Trojica muškaraca poginula su teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju navečer na državnoj cesti Sveti Petar Orehovec – Guščerovec.

Zbog neprilagođene brzine kretanja osobni automobil križevačkih registracija sletio je s ceste u odvodni kanal i udario u zemljani most, a potom se zaustavio na obližnjoj livadi.

Pročitajte i ovo Potres u Maroku iz minute u minutu VIDEO Građani Maroka pripremaju se na treću noć na otvorenom: Neki su golim rukama iz ruševina iskapali mrtve

Iz automobila su ispali muškarci stari 29, 26 i 22 godine, koji su poginuli na licu mjesta, objavila je policija.

Njihova tijela su prevezena na Odjel patologije Opće bolnice Bjelovar, a policija će dostaviti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Pročitajte i ovo Spašavanje sove uspješna akcija FOTO Šumska ljepotica zaglavila u prozoru, stanari zvali u pomoć: "Nije se mogla ni okrenuti. Bila je dezorijentirana i u strahu"

DC-22 od 22:40 bila je zatvorena za promet zbog očevida uz zaobilazni pravac je Guščerovec – Črnčevec – Selanec i obrnuto. U ponedjeljak ujutro promet je normaliziran.

"Policijska uprava je dobila poziv jučer oko 22:15 da se dogodila teška nesreća s teškim posljedicama na državnoj cesti 22 između mjesta Sveti Petar Orehovec i Guščerevec. Očevid je sinoć završen, konkretno, danas smo dobili nalog za obdukciju i potrebna vještačenja koja ćemo još provesti", rekao je voditelj poslova prometne policije PU KKŽ Damir Jančijev.

Mladen Kešer, načelnik općine Kalnik proglasio je trodnevnu žalost.

"Moram priznati da jednostavno užas, tragedija koja je zadesila općinu Kalnik, stanovnike općine Kalnik", rekao je.

Cesta na kojoj su muškarci poginuli je opasna, objasnio je načelnik. "Već nekoliko smrtnih slučajeva bilo je na toj cesti. Da se nešto napravi, da se uspori promet na toj dionici", upozorio je.

"Općina je preuzela kompletnu organizaciju sahrane, a to je nešto, najmanje što možeš dati. To su otišle tri obitelji, ne tri mlada života. Danas, sutra trebali su osnovati obitelj ovdje na Kalniku, evo preko puta je škola, trebala su djeca ići u školu u budućnosti", dodao je načelnik Kešer.

U istu tu školu išli su i oni, za učiteljice koje su ih znale od malih nogu - nema riječi utjehe.

"Predivno dijete, vrijedno, marljivo, savjesno, učenik za poželjeti. Svi smo u velikom šoku, tuzi, žalosti", rekla je Branka Medaković.

"Prestrašno, Bog nek samo da snagu roditeljima, to je sve", nadovezala se učiteljica Zrnka Radiček.

Policija još jednom apelira da se poštuju prometni propisi i ograničenja brzine te izbjegava konzumacija alkohola. 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene