Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijeti joj 5 godina zatvora

Učiteljica u Puli tukla djecu, protiv nje podignuta optužnica: ''Kod djece je izazvala strah, emocionalnu i fizičku bol''

Udaranje učenika (Foto: Getty Images)
Udaranje učenika (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images
Pulsko Općinsko državno odvjetništvo podiglo je optužnicu protiv 47-godišnje učiteljice koju se tereti da je u osnovnoj školi tukla učenike.

Općinsko državno odvjetništvo u Puli podiglo je optužnicu protiv hrvatske državljanke (1971.) zbog počinjenja pet kaznenih djela povrede djetetovih prava iz članka 177. stavka 2. Kaznenog zakona.

Pročitajte i ovo Dokumenti Oglasila se i odvjetnica Na prijevaru preuzeli vrijedne dionice: Potvrđena optužnica protiv ministrovog sina i njegovog punca Gradonačelnik Pule Filip Zoričić krivotvoreni potpis Gradonačelnik Pule: "Predsjednica Gradskog vijeća više nema moju podršku, vrijeme je za izbore"

Optužnicom se okrivljenicu tereti da je od rujna 2017. do 17. siječnja 2018., u jednoj osnovnoj školi na području Istarske županije, kao učiteljica, svjesna da svojim ponašanjem ugrožava pravilan psihički i emocionalni razvoj petoro maloljetnih učenika, te da im nanosi fizičku i emocionalnu bol, za vrijeme održavanja nastave u više navrata na različite načine udarala ove učenike.

Time je kod ove djece izazvala strah te emocionalnu i fizičku bol, objavilo je Općinsko državno odvjetništvo na svojoj web stanici.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene