Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nestabilno vrijeme

Opet nam stiže promjena vremena, evo kada!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U ponedjeljak tijekom dana uglavnom nas očekuje sunčano i ugodno toplo.

U kopnenom području mjerit će se od 17 do 20, a duž Jadrana većinom 18 do 23 stupnja. Vjetar slab, na sjevernom Jadranu slabo do umjereno jugo, dok će u Dalmaciji puhati zapadnjak i jugozapadnjak.

Pročitajte i ovo Snijeg na Platku Potencijalno opasno vrijeme Oglašeno žuto upozorenje: Danas pljuskovi s grmljavinom, a snijeg već pada na Platku i Zavižanu Slika nije dostupna KIŠOBRANE U RUKE Stiže kraj lijepom vremenu: Već u noći s utorka na srijedu dolazi promjena koja će obilježiti ostatak tjedna, moglo bi biti i jačeg nevremena

Većinom sunčano nastavit će se i u drugom dijelu dana. Bit će i vrlo toplo te vruće uz temperaturu preko 30, a mjestimice i do 33 stupnja. Prema večeri je uglavnom ponegdje moguć i kakav kratkotrajan pljusak.

Pretežno sunčano te vrlo toplo i vruće bit će i na sjevernom Jadranu pa i u gorskoj Hrvatskoj gdje temperatura isto može dosegnuti 30 stupnjeva. Na moru doduše može biti i koji više. Puhat će većinom slabo do umjereno jugo, uz obalu mjestimice zapadnjak i jugozapadnjak. Prema kraju dana i ovdje su lokalno mogući pljuskovi i grmljavina.

Kakvo nas vrijeme čeka - Kišni ponedjeljak, ali onda...

U Dalmaciji će se zadržati sunčano tijekom cijelog dana, a također će biti i vruće: temperatura većinom od 29 do 32 stupnja. Puhat će slab do umjeren zapadnjak i jugozapadnjak.

Temperatura mora raste, danas u 14 sati, vjerovali ili ne, more je mjerilo 24 stupnja.

Od utorka promjenjivo i nestabilno, povremeno s kišom, pljuskovima i grmljavinom, ponegdje i izraženijim, a u utorak je, kako sada stvari stoje na kontinentu moguće i olujno nevrijeme. No o tom svakako više sutra. Sredinom tjedna će i osvježiti.

I na Jadranu od utorka promjenjivo i nestabilno s kišom i grmljavinskim pljuskovima. Mjestimice može biti i izraženijih neverina. Vrijeme će generalno biti nepovoljnije na sjevernom dijelu. Čini se da će se i na moru temperatura idućih dana mrvicu sniziti, no svejedno, zadržat će se dosta toplo.

U ponedjeljak sunčano i vruće, krajem dana ima šansi i za pokoji pljusak, a od utorka ozbiljnije pogoršanje te nestabilniji nastavak tjedna.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene