Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napokon ljeto

Kakvo nas vrijeme čeka - Kišni ponedjeljak, ali onda...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pljuskovi i grmljavina s kojima nas časti ponedjeljak, bit će kratkotrajni.

Glavnina oborine poslijepodne će se premjestiti na istok, dok će se sa zapada vrijeme već postupno i smirivati. U Slavoniji je u drugom dijelu dana moguće i izraženije grmljavinsko nevrijeme. 

Pročitajte i ovo Duga na nebu Vremenska prognoza Znate li da i duga pomaže u vremenskoj prognozi? Nikola Vikić-Topić otkriva kakvo će vrijeme biti za produženi vikend Slika nije dostupna VREMENSKA PROGNOZA Kakvo nas vrijeme očekuje idućih dana? Meteorolog otkriva kada će biti najviše kiše, ali i kada stižu ljepši dani

Danas prolazni vjetar sa sjevera s kojim će u središnjim krajevima osjetno osvježiti, i 10-ak stupnjeva. Naime, temperatura će se zadržati oko 20, a s obzirom na to da će ovaj poremećaj do Slavonije stići nešto kasnije, ondje se u najtoplijem dijelu dana može očekivati i 29. 

Čekaju nas sunčani dani! 

Od sredine dana vrijeme će se također smirivati i na sjevernom Jadranu i u gorskom području pa su još mogući samo rijetki pljuskovi. Zapuhat će bura, a mjerit će se od 23 do 25 stupnjeva. U gorju svježije, bit će između 15 i 20.

U Dalmaciji poslijepodne kišovito s pljuskovima i grmljavinom, a nije isključeno ni jače nevrijeme, osobito u zaleđu. Krajem dana sa zapada razvedravanje. Puhat će slab do umjeren sjeverozapadnjak i jugo, a najviša dnevna temperatura bit će od 24 do 28 stupnjeva.

Nakon ovog pogoršanja, sredina tjedna izgleda odlično. Bit će djelomice ili pretežno sunčano i postupno sve toplije. A dosta sunca i visoke temperature u nastavku tjedna očekujemo i na Jadranu. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene