Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Reporterka Nove TV iz Haaga:

"U sudnici se spustila zavjesa, rekli su nam da ne diramo čašu iz koje je Praljak pio"

Tatjana Krajač (Foto: Dnevnik.hr)
Tatjana Krajač (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Tatjana Krajač (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Reporterka Nove TV Tatjana Krajač nalazi se ispred zgrade suda u Haagu gdje su se danas dogodile dramatične scene na izricanju presude šestorci iz BiH.

Nakon što je Slobodanu Praljku potvrđena zatvorska kazna u trajanju od 20 godina, on je ustao i kazao kako odbacuje presudu te je popio nešto iz bočice.

Pročitajte i ovo Prosvjednici u Kongu mašu Putinovim posterima Biraju nesvrstanost Odradi li Putin najavljeni posjet JAR-u, trebao bi biti izručen Haagu: "Afriku je globalizacija osnažila, sada hrabrije govore ne Zapadu" Dimitrij Peskov Dimitrij Peskov Glasnogovornik Kremlja oštro o haškom sudu: "Ne priznajemo ga"

Njegova braniteljica kazala je kako je Praljak popio otrov. Nakon toga je iznesen iz sudnice.

"Na sud je stiglo vozilo hitne pomoći, svi očekuju da će u njega biti dovezen Praljak. Tehničari su s mnogo opreme ušli u zgradu suda. Očekujemo kako će Praljka dovesti iza zgrade suda gdje se nalaze kola hitne pomoći.  Bila sam u sudnici kad je Praljak nešto popio. Njegova braniteljica rekla je kako je Praljak jutros popio otrov, nakon čega je spuštena zavjesa u sudu. Tehničari su ušli u sud", izvijestila je reporterka Nove TV Tatjana Krajač.

Službenih informacija o tome što se dogodilo Praljku još nema, no neslužbeno se doznaje da se još uvijek radi na njegovoj reanimaciji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene