Reporterka Nove TV Tatjana Krajač nalazi se ispred zgrade suda u Haagu gdje su se danas dogodile dramatične scene na izricanju presude šestorci iz BiH.

Galerija


Nakon što je Slobodanu Praljku potvrđena zatvorska kazna u trajanju od 20 godina, on je ustao i kazao kako odbacuje presudu te je popio nešto iz bočice.

Vezani članci Radovan Karadžić (Foto: AFP) Sud u Den Haagu uskoro odlučuje o žalbi Radovana Karadžića Ratko Mladić (Foto: AFP) Ratni zločinac Ratko Mladić traži od Haaga da posjeti grobove kćeri, majke i bratića: ''Sat mi otkucava''

Njegova braniteljica kazala je kako je Praljak popio otrov. Nakon toga je iznesen iz sudnice.

"Na sud je stiglo vozilo hitne pomoći, svi očekuju da će u njega biti dovezen Praljak. Tehničari su s mnogo opreme ušli u zgradu suda. Očekujemo kako će Praljka dovesti iza zgrade suda gdje se nalaze kola hitne pomoći.  Bila sam u sudnici kad je Praljak nešto popio. Njegova braniteljica rekla je kako je Praljak jutros popio otrov, nakon čega je spuštena zavjesa u sudu. Tehničari su ušli u sud", izvijestila je reporterka Nove TV Tatjana Krajač.

Službenih informacija o tome što se dogodilo Praljku još nema, no neslužbeno se doznaje da se još uvijek radi na njegovoj reanimaciji.