Reporterka Nove TV Tatjana Krajač nalazi se ispred zgrade suda u Haagu gdje su se danas dogodile dramatične scene na izricanju presude šestorci iz BiH.

Galerija


Nakon što je Slobodanu Praljku potvrđena zatvorska kazna u trajanju od 20 godina, on je ustao i kazao kako odbacuje presudu te je popio nešto iz bočice.

Vezani članci Napad u Haagu (Foto: AFP) - 2 Sve žrtve napada u Haagu su maloljetnici, policija još traga za napadačem Ramush Haradinaj (Foto: Thomas Brey/DPA/PIXSELL) Dobio poziv za Haag: Kosovski premijer Ramuš Haradinaj podnio ostavku

Njegova braniteljica kazala je kako je Praljak popio otrov. Nakon toga je iznesen iz sudnice.

"Na sud je stiglo vozilo hitne pomoći, svi očekuju da će u njega biti dovezen Praljak. Tehničari su s mnogo opreme ušli u zgradu suda. Očekujemo kako će Praljka dovesti iza zgrade suda gdje se nalaze kola hitne pomoći.  Bila sam u sudnici kad je Praljak nešto popio. Njegova braniteljica rekla je kako je Praljak jutros popio otrov, nakon čega je spuštena zavjesa u sudu. Tehničari su ušli u sud", izvijestila je reporterka Nove TV Tatjana Krajač.

Službenih informacija o tome što se dogodilo Praljku još nema, no neslužbeno se doznaje da se još uvijek radi na njegovoj reanimaciji.