Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pogoršanje vremena

FOTO Dalmaciju zahvatile obilne kiše, u Šibeniku pala tuča!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kiše su poplavile mnoge ulice, a Šibenik i okolica zasuti su i tučom.

Obilne kiše i pljuskovi zahvatile su Dalmaciju u nedjelju navečer i u noći s nedjelje na ponedjeljak.

Pročitajte i ovo Tuča, ilustracija Na drugom kraju sunce VIDEO Nevrijeme zahvatilo Zagreb i okolicu, u dijelovima grada padala tuča Ilustracija Najgore na sjeveru U nevremenu koje je pogodilo susjede ozlijeđeno najmanje 110 ljudi: Uz oluju padala je tuča veličine teniske loptice

Šibenik i okolicu je osim velikog nevremena zahvatila i tuča, dok je obilna kiša u Dubrovniku doslovno poplavila mnoge ulice.

FOTO Dubrovnik: Mislio je da je to samo mala lokva...

Jedan je vozač upao u jamu punu vode, očito misleći da se radi samo o lokvi. Na tom mjestu su u tijeku bili radovi na raskršću.

Zbog jakog juga i dalje poteškoće u pomorskom prometu, a u cestovnom vožnju ponegdje otežava magla, izvijestio je Hrvatski autoklub.

Zbog juga su u prekidu trajektne linije Sumartin-Makarska, Lopar-Valbiska, Ubli-Vela Luka-Split i Sućuraj-Drvenik te katamaranske linije Novalja-Rab-Rijeka, Zadar - Rivanj - Sestrunj - Božava – Zverinac, Split-Vis, Split-Hvar-Vela Luka-Ubli, Split-Hvar-Korčula i Jelsa-Bol-Split, te brodska linija Unije - Susak - Mali Lošinj.

U cijeloj su zemlji kolnici mokri ili vlažni i skliski, magla smanjuje vidljivost u Gorskom kotaru i Lici, a sumaglice ponegdje ima i u središnjem dijelu unutrašnjosti.

Zbog radova zatvorene su ceste D22 Možđenec-Sudovec, D27 Benkovac-Šopot, D57 Vukovar-Orolik, D105 Supetarska Draga-Rab, D205 Klanjec-Dubrovčan, D30. Za teretna vozila zbog radova zatvoren je granični prijelaz Ilok.

Prema otoku Pagu trajekt plovi na liniji Stinica-Stara Novalja zbog radova u pristaništu Prizna. (Hina/D.B.)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene