Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sukob u bolničkim hodnicima

Obračun u Vinogradskoj: U bolnici se potukle zamjenica ravnatelja KBC-a Sestre milosrdnice i zaposlenica?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U srijedu ujutro u zagrebačkom KBC-u Sestre milosrdnice fizički su se sukobile zamjenica ravnatelja Dijana Zadravec i zaposlenica.

U zagrebačkom KBC-u Sestre milosrdnice došlo je do fizičkog sukoba između zamjenice ravnatelja bolnice Dijane Zadravec i zaposlenice Mije Primorac, javlja Jutarnji list.

Pročitajte i ovo Hitna pomoć Nemilosrdna oluja KBC Sestre Milosrdnice o stanju pacijenata stradalih u nevremenu Josipa Čorić, mentorica stručnjakinja sestrnstva "Život sestara je težak" U Hrvatskoj ih nedostaje 4000, danas obilježavaju svoj dan: Kod nas pokrenut novi projekt, promovirano 28 mentora

Kontaktirali smo gospođu Miju Primorac koja je nakon što smo se predstavili kao novinari DNEVNIK.hr-a samo rekla "doviđenja" i prekinula vezu. Iz policije su za DNEVNIK.hr potvrdili da su o ovom događaju zaprimili dojavu te da se utvrđuju okolnosti sukoba.

Ravnatelj bolnice Mario Zovak za Jutarnji je potvrdio da je došlo do incidenta među zaposlenicama, no kazao je da ne zna je li bilo fizičkog kontakta.

''Obaviješten sam o incidentu i tražio sam očitovanje svih prisutnih. Je li bilo fizičkog sučeljavanja, još ne znam. Policija je bila, ali tko ju je od involviranih pozvao, ne znam. Dužnost je bolnice da Povjerenstvo ispita sve i tek će se onda moći nešto konkretno reći'', rekao je ravnatelj bolnice.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene