Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O blokadi kolone

Karamarko: Opet počinje omiljeni sport naših socijalista - lov na vještice!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šef HDZ-a Tomislav Karamarko još je jednom kazao kako HDZ nema veze s ogranizacijama Stožera za obranu Vukovara.

Tomislav Karamarko je u petak navečer na upit novinara Dnevnika Nove TV još jednom kazao kako HDZ nema veze s organizacijama Stožera za obranu Vukovara. Kako je riječ o angažmanu nekog od članova, kazao je Karamarko, to ne znači da HDZ kao stranka stoji iza organizacije blokade državnog vrha u Vukovaru.

'Opet počinje omiljeni sport naših socijalista – lov na vještice. Mora se naći krivac čemu su oni krivci jer nisu znali komunicirati sa Stožerom, nisu znali komunicirati s Vukovarom i Vukovarcima. Naprosto su ih ignorirali, naprosto su ih podcjenjivali', kazao je Karamarko.

>>
VIDEO Snimka iz vukovarske kolone sjećanja koja puno toga govori

Pročitajte i ovo Preminuo Ivo Jelić Ivo Jelić Preminuo bivši saborski zastupnik i prvi predsjednik HDZ-a u Dubrovniku Nikola Mažar Prva reakcija HDZ-a Reakcija HDZ-ovca na izjavu eurotužiteljice o Plenkoviću i dimnim zavjesama, obrušio se na jednu stranku

Podsjetimo, iako su iz Stožera za obranu hrvatskog Vukovara rekli kako na Dan sjećanja nitko nije zaustavio kolonu u kojoj je bio državni vrh, na internetu su se pojavile snimke na kojima gradski vijećnik HDZ-a, Nikola Mažar usmjerava povorku. Glas koji se čuje na snimci, ljude u povorci poziva da se zadrže 20-ak minuta dok ne prođe povorka s državnim vrhom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene