Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NA NOVOJ TV POSLJEDNJEG DANA KAMPANJE

'Tko se ne odazove na sučeljavanje pokazuje da nema hrabrosti'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Objava rezultata terenskog predizbornog istraživanja po izbornim jedinicama završit će u četvrtak 8. rujna. Diljem zemlje više od 4.000 ispitanika u protekla je dva tjedna anketirano - na način da su pred sobom imali izborni listić - sa svim ponuđenim listama.

OVDJE ISPROBAJTE APLIKACIJU GDJE SAM 2016.

Pročitajte i ovo Voditelji Dnevnika Nove TV, Romina Knežić i Petar Pereža Jedan odbio, drugi pristao Propustili veliku priliku - čelnici najvećih stranaka nisu iskoristili poziv Dnevnika Nove TV: "Ja sam jedva čekao" Tihomir Cipek, politički analitičar Za Dnevnik Nove TV Tihomir Cipek o zadnjim danima kampanje: "Nije bitna melodija, bitno je da imate gromki početak. Milanović je dobio gromki kraj, ali to nije odjeknulo"

Čelnike dviju lista koje prema tom istraživanju budu najjače, pozivamo na sučeljavanje programa na Novoj TV 9. rujna, posljednjeg dana kampanje.

Ako je riječ o stranci - zovemo predsjednika stranke, ako je riječ o koaliciji - zovemo predsjednika najveće stranke iz te koalicije. Našeg analitičara, profesora Tihomira Cipeka pitali smo kakvu poruku šalju kandidati dolaskom ili nedolaskom na sučeljavanje.

'To je mogućnost da se vidi kakvu viziju budućnosti jedan ili drugi kandidat nude biračima. Oni time pokazuju poštovanje prema biračima, jer kako ćete voditi zemlju, kako ćete izaći ususret ljudima, kako ćete biti vjerodostojni, a pritom mislim na jednog i drugog kandidata, ako nemate spremnosti da se obratite ljudima koji će vam dati ili neće dati povjerenje', rekao je politički analitičar Tihomir Cipek.

Na pitanje kakvu poruku šalje onaj koji se odluči ne odazvati sučeljavanju, Cipek odgovara:

'Prvo da nema dovoljno hrabrosti drugo da ne poštuje birače i treće da uistinu ne zna što bi rekao. Ljudi su bombardirani informacijama i zapravo je potpuno logično da je zadnje predstavljanje najvažnije neposredno prije izbora i može donijeti tu malenu prednost od jedan ili dva posto glasova i nekog od kandidata učiniti pobjednikom izbora', rekao je Cipek.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene