447278
447278
447278
447278
447278

SUČELJAVANJE NA NOVOJ TV POSLJEDNJEG DANA KAMPANJE

Nova TV, vodeća televizija na hrvatskoj medijskoj sceni, koja i tijekom ovih izbora kreira najkvalitetniji i najrelevantniji sadržaj, u sklopu parlamentarnih izbora 2016., sučeljavanje će emitirati posljednjeg dana kampanje, 9. rujna 2016.

 
 
 
 
Mislav Bago (Dnevnik.hr)
Mislav Bago (Dnevnik.hr)

Nova TV će u posljednjem tjednu kampanje objaviti najveće i najrelevantnije terensko predizborno istraživanje koje se već provodi u 10 izbornih jedinica. S emitiranjem rezultata istraživanja Dnevnik Nove TV započinje u ponedjeljak 5. rujna.

Čelnike dviju lista koje prema tom istraživanju budu najjače, Nova TV će pozvati na sučeljavanje programa 9. rujna, posljednjeg dana kampanje. Ukoliko se radi o stranci – bit će pozvan predsjednik stranke, ukoliko se radi o koaliciji – bit će pozvan predsjednik najveće stranke iz te koalicije.

Odazove li se samo jedan od pozvanih čelnika, on će imati priliku sam odgovarati na pitanja Mislava Bage u najgledanijem informativnom programu u Hrvatskoj.

"Ono sto je za birače najvažnije to su programi stranaka - što im nude i koliko su obećanja isprazna, a koliko ostvariva. Većina stranaka svoje programe predstavlja tek sada, od kada je počela kampanja. I prave rasprave stranačkih čelnika o programima koje sada nude u hrvatskom javnom prostoru nije bilo. Posljednja večer kampanje ujedno je i njihova posljednja prilika da se predstave ljudima od kojih očekuju glas. Za nas kao televiziju organizacija sučeljavanja posljednjeg dana kampanje znači da ćemo biti lišeni mogućnosti analize nastupa političara jer sutradan nastupa izborna šutnja. No spremni smo žrtvovati ono što bi bio naš sadržajni interes, da bismo pred javnosti u samoj završnici mogli postaviti prava pitanja dvojici za koju naše istraživanje pokaže da imaju najveće šanse postati sljedeći hrvatski premijer," pojasnila je Ksenija Kardum, direktorica informativnog programa Nove TV.

 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se