Obiteljska kuća s koje je otac bacio svoju djecu (Foto: Dino Stanin/Pixsell)
Obiteljska kuća s koje je otac bacio svoju djecu (Foto: Dino Stanin/Pixsell)

Sedmogodišnja djevojčica iz Paga dobro se oporavlja u KBC-u Zagreb i ako bude sve u redu, u ponedjeljak ili utorak mogla bi biti prebačena iz intenzivne skrbi na bolnički odjel, doznaje se u nedjelju iz bolnice.


"Djevojčica je jučer tijekom dana skinuta s respiratora što znači da diše samostalno, a njezino zdravstveno stanje je i dalje stabilno", rekao je doc. Milivoj Novak, voditelj Odjela pedijatrijske intenzivne skrbi u KBC Zagreb.

Vezani članci Gošća Dnevnika Nove TV glavna šefica inspekcije slučaja Štefica Karačić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Šefica inspekcije otkrila u Dnevniku Nove TV: Ocu i majci s Paga djeca su trebala biti oduzeta još 2013.! Policija na Pagu (Foto: Dino Stanin/PIXSELL) Što je nagnalo oca monstruma na strašan čin? Forenzička psihijatrica otkriva što može dodatno potaknuti ovakvu reakciju

S prebacivanjem na odjel liječnici kažu kako će djevojčici trebati osigurati psihološku pomoć kako bi lakše prebrodila traumu koju je preživjela.

Ona je najteže ozlijeđena od četvero djece, koju je njihov otac jedno po jedno bacio s balkona obiteljske kuće u Pagu u četvrtak, 28. veljače. Troje djece u dobi od tri, pet i osam godina, koji su na liječenju u Općoj bolnici Zadar, prema posljednjim informacijama, oporavljaju se prema očekivanjima. (Hina)