Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška prometna nesreća

Autom prešao u suprotnu traku i zabio se u teretnjak: Suvozačica ima ozljede opasne po život

Ilustracija
Ilustracija Foto: Goran Mehkek / CROPIX
U sudaru s teretnjakom kod Siska teško je ozlijeđena 20-godišnja suvozačica.

Teške tjelesne ozljede opasne za život zadobila je 20-godišnja suvozačica, a teške tjelesne ozljede 30-godišnji vozač u subotu popodne kod Siska gdje je, vozeći neprilagođenom brzinom, automobilom prešao u suprotnu traku i udario u teretnjak.

Teška nesreća dogodila se jučer oko 16:30 u mjestu Veliko Svinjičko na sisačkom području, izvijestila je sisačka policija u nedjelju.

Pročitajte i ovo Ivan Penava Stigao i odgovor Penave Majka Francuza ubijenog na Ovčari: "Moj sin nije ni glumac ni zvijezda da završi na plakatu"

Upravljajući automobilom sisačkih registracija u kojem se nalazila i 20-godišnja putnica, 30-godišnjak je zbog neprilagođene brzine prešao na suprotnu prometnu traku i udario u teretni automobil sisačkih registracija kojim je upravljao 51-godišnjak.

Zbog zadobivenih ozljeda, 30-godišnji vozač i 20-godišnja putnica, koji nisu koristili sigurnosni pojas, prevezeni su u sisačku Opću bolnicu.

Pročitajte i ovo Donald Trump ZABRANA OSPORENA NA SUDU Trump najavio zabranu ulaska u SAD državljanima većinom muslimanskih zemalja

Vozaču su utvrđene teške tjelesne ozljede, a putnici teške tjelesne ozljede opasne za život, dok je 51-godišnjak lakše ozlijeđen.

Protiv 30-godišnjeg vozača nadležnom državnom odvjetništvu bit će podnijeta kaznena prijava zbog izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, izvijestila je policija.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene