Obavijesti Video Pretražite Navigacija
mještani se organizirali

Kada se on pojavi u blizini, stiže poruka na mobitel! "Bio je dovoljno blizu da ga čujete i pomirišite. To je nadmašilo sva očekivanja"

Aktualno Galerija Porukom do nezaboravnog iskustva - 5 Porukom do nezaboravnog iskustva - 5 Foto: DNEVNIK.hr Porukom do nezaboravnog iskustva - 4 Porukom do nezaboravnog iskustva - 4 Foto: DNEVNIK.hr Porukom do nezaboravnog iskustva - 3 Porukom do nezaboravnog iskustva - 3 Foto: DNEVNIK.hr Porukom do nezaboravnog iskustva - 2 Porukom do nezaboravnog iskustva - 2 Foto: DNEVNIK.hr +2 Porukom do nezaboravnog iskustva - 1 Galerija 1/7 >>
Nekada se danima čekalo duž migracijske rute kako bi se vidjelo određenog kita. U američkom Seattleu to više nije nužno. Kada se u blizini pojavi taj veliki sisavac, stiže poruka na mobitel.

Prizor od kojeg zastaje dah. Kit ubojica u vodama kod Seattlea. Zaljubljenika u ove životinje u Americi je sve više.

Peter Bates je član grupe, čiji korisnici dojavljuju lokacije na kojima zapaze kitove. Ne skriva oduševljenje.

Pročitajte i ovo Glasanje u UN-u Vrlo jasno Je li Hrvatska glasala u UN-u ispravno? Pogledajte rezultate glasovanja u Dnevniku Nove TV

"Isprva sam mislio da ću možda vidjeti jednog ili dva kita. Bio sam uzbuđen, ali nisam previše očekivao. Prvi vikend kako sam je imao primio sam poruku i požurio dolje sa sinom.

Vidjeli smo grbavog kita stotinjak metara od obale, dovoljno blizu da ga čujete i pomirišite. To je nadmašilo sva moja očekivanja. Stvarno je super biti dio toga", ispričao je.

Pročitajte i ovo Potres na sjeveru Italije na sjeveru zemlje Umjereno jak potres pogodio Italiju, osjetio se i u Hrvatskoj: "Čulo se podrhtavanje i buka"

O kakvim prizorima Peter govori te što je rekla autorica grupe koja broji više od 1800 članova - pogledajte u prilogu.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.


Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

 


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene