Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nalet ciklone

Temperature ispod ništice, očekuje se snijeg u nizinama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danas očekujemo prvi snijeg i to ne samo u gorju, već i u nizinama.

S hladnim i maglovitim jutrom stanovnici unutrašnjosti započeli su dan. Najhladnije je bilo na Zavižanu, Bednji, Crnom Lugu i Čakovcu gdje je izmjereno - 5 stupnjeva. Već u jutarnjim satima u gorju će početi kiša koja će brzo prerasti u snijeg. U unutrašnjosti se susnježica i snijeg očekuje u popodnevnim satima, a na Jadranu će padati kiša.

Pročitajte i ovo Snijeg pada na višim predjelima Gorskog kotara i Like Očekuje se i sutra Snijeg pada na višim predjelima Gorskog kotara i Like: Pogledajte koliko ga ima Ilustracija Oprez! Upaljen žuti meteoalarm za velik dio Hrvatske: Mogući su odroni

>> FOTO: Na Biokovu pao prvi snijeg

>> VIDEO: Snijeg paralizirao promet u Njemačkoj

Kod nas se kaže 'Sveta Kata, snijeg na vrata!'. Ova izreka na neki način ima i znanstveno uporište jer u kopnenom području zemlje prvi snijeg obično i stiže u posljednjim danima studenog.

U subotu će prevladavati suho i tmurno vrijeme, a još malo snijega može pasti u gorju. Nedjelja nosi jače naoblačenje s oborinama, no padati će više kiše nego snijega. Ponedjeljak će se vrijeme prolazno smiriti i malo će zatopliti. Očito je da će narednih dana biti promjenjivo, a loše vrijeme donijet će nam čak tri ciklone. Na prvu se pripremite danas.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene