Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Fenomen

Talijanka u Međugorju snimila siluetu Gospe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom boravka u Međugorju jedna je Talijanka slučajno snimila siluetu Gospe. Gospu je na slikama vidjela tek kad se vratila kući.

Pregledavajući slike iz Međugorja, jedna je Talijanka primijetila da je snimila i Gospu koja je s plaštem i velom oko glave lebdjela iznad hodočasnika iza lijevih vrata crkve, piše Večernji list koji je objavio fotografiju.

Pročitajte i ovo Maltretiranje djevojke u Splitu napale je dvije žene Djevojke su uhićene: Društvenim mrežama širi se video maltretiranja djevojke u Splitu Teroristi u Crocus City Hallu u Moskvi - 2 Mučnih 90 sekundi užasa "Ubijte ih bez milosti, dolazimo u ime Boga": Islamska država objavila zatrašujuću snimku napada u Moskvi

Nazvala je prijatelje u Međugorju te im je ispričala što je vidjela na jednoj od svojih snimki. Sliku je potom poslala mailom prijateljima u Međugorje.

>> Fenomen koji se prekjučer mogao vidjeti u Međugorju

Podsjetimo, na nebu iznad Međugorja od oblaka se na Veliku Gospu (15. kolovoza) formirao veliki križ, iako su posjetitelji kazali kako prije toga na nebu nije bilo ni oblačka. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene