Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dubrovačka trakavica

Šuica u dilemi: Opaliti cipelom Vlahušića ili ne?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I dok Dubrovnik, biser Jadrana čeka rješenje problema i bolje uvjete za turizam, gradonačelnik Vlahušić i dalje se bavi krivim potezima Dubravke Šuice.

Nekada veliki suradnici, sad zakleti neprijatelji nazivaju jedni druge kradljivcima i lažljivcima. Optužbe da nedostaje dva milijuna kuna od projekta sigurna kuća, te ostalih krađa, umalo su dovele do fizičkih napada. Vlahušić usprkos svemu odlučno tvrdi da za sve izjave ima debele dokaze.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Izrazila zadovoljstvo Šuica zahvalila biračima na potpori Slika nije dostupna Izbori u Dubrovniku Vlahušić na radnom mjestu, Šuica neraspoložena za medije

>> Državno odvjetništvo tužilo Grad Dubrovnik oko projekta golf terena

'Bila je dilema da li otići u ured Vlahušiću, otvoriti vrata, svući cipelu pa ga njome udariti u glavu', kazala nam je Dubravka Šuica. Vlahušić nije reagirao na ovakvu izjavu bivše dubrovačke gradonačelnice, već je se nastavio baviti njezinom ostavštinom, koju je kao gradonačelnik naslijedio. 'Te brojke govore ljudi koji su do jučer bili pročelnici i suradnici Dubravke Šuice. Ako su oni pogriješili u tim papirima, onda može biti nešto lažno', zaključio je Vlahušić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene