Općinski radni sud u Zagrebu donio je presudu u korist smijenjenog ravnatelja dječje bolnice Srebrnjak, Bore Nogala.

Galerija Boro Nogalo Dječja bolnica Srebrenjak Boro Nogalo - 2 +0 Boro Nogalo - 1

Sud je presudio da je smjena Bore Nogala ništetna. Naloženo je trenutna v.d. ravnateljice mora odstupiti te se smijenjeni ravnatelj na svoje staro mjesto mora vratiti unutar 30 dana.

Vezani članci Boro Nogalo, bivši ravnatelj Dječje bolnice Srebrnjak Inspekcija kaže da u Srebrnjaku nije bilo nadriliječništva, u bolnici skupljaju potpise: "Tužit ćemo one koji su nas klevetali!" Boro Nogalo, bivši ravnatelj Dječje bolnice Srebrnjak Inspekcija nije pronašla nepravilnosti u radu bolnice Srebrnjak, je li Boro Nogalo nezakonito smijenjen?

„Možete samo zamisliti godinu dana muke i inspekcija koje su pokazale da je sve u redu, godinu dana patnje…. Dobio sam i otkaz, obolio sam od korone na poslu, drugi dan dobio otkaz, puno toga se događalo i ova presuda pred Bozić i Novu godinu daje jedan lijep završetak ove godine. Ali u svakom slučaju najmanje je bitna presuda, bitno je da se očuva bolnica, da bolnica služi djeci“, kazao je Nogalo.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju