Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odluka suda

Boro Nogalo mora se vratiti na mjesto šefa Srebrnjaka: "Možete samo zamisliti godinu dana patnje..."

Boro Nogalo - 1
Boro Nogalo - 1 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Boro Nogalo Boro Nogalo Foto: DNEVNIK.hr/DNEVNIK.hr Dječja bolnica Srebrenjak Dječja bolnica Srebrenjak Foto: DNEVNIK.hr Boro Nogalo - 2 Boro Nogalo - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Boro Nogalo - 1 Galerija 1/4 >>
Općinski radni sud u Zagrebu donio je presudu u korist smijenjenog ravnatelja dječje bolnice Srebrnjak, Bore Nogala.

Sud je presudio da je smjena Bore Nogala ništetna. Naloženo je trenutna v.d. ravnateljice mora odstupiti te se smijenjeni ravnatelj na svoje staro mjesto mora vratiti unutar 30 dana.

Pročitajte i ovo Boro Nogalo, bivši ravnatelj Dječje bolnice Srebrnjak Odlučni su Inspekcija kaže da u Srebrnjaku nije bilo nadriliječništva, u bolnici skupljaju potpise: "Tužit ćemo one koji su nas klevetali!" Boro Nogalo, bivši ravnatelj Dječje bolnice Srebrnjak Optužbe nisu potvrđene Inspekcija nije pronašla nepravilnosti u radu bolnice Srebrnjak, je li Boro Nogalo nezakonito smijenjen?

„Možete samo zamisliti godinu dana muke i inspekcija koje su pokazale da je sve u redu, godinu dana patnje…. Dobio sam i otkaz, obolio sam od korone na poslu, drugi dan dobio otkaz, puno toga se događalo i ova presuda pred Bozić i Novu godinu daje jedan lijep završetak ove godine. Ali u svakom slučaju najmanje je bitna presuda, bitno je da se očuva bolnica, da bolnica služi djeci“, kazao je Nogalo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene