Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predstavili listu za EP

Stranka umirovljenika u EP ide samostalno: 'Ni ljevica niti desnica nisu zaslužili povjerenje'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska stranka umirovljanika predstavila je listu za izbore za Europski parlament. U Europski parlament idu samostalno, a prvi na listi je politolog Danko Kobali.

Stranka umirovljenika na predstojeće izbore za Europski parlament ide samostalno jer ni ljevica niti desnica nisu zaslužili povjerenje, obzirom da su hrvatske građane i umirovljenike doveli u zonu siromaštva, poručili su iz te stranke prilikom današnjeg predstavljanja liste kandidata za izbore za Europski parlamet. Iako su, kažu, predstavljanje kandidata upriličili na Svjetski dan šala, do smijeha im nije jer Hrvatsku tište problemi, a građane nepravda.

Pročitajte i ovo Zastupnici EP-a odlučuju o ključnom paketu o migracijama i azilu Prethodni prijedlozi su propali Europski parlament glasa o paktu koji je podijelio stranke Nina Skočak Skuplja potpise za kandidaturu Poznata tiktokerica želi u Europski parlament: "Na mojoj listi svi su mlađi od 30 godina"

Milanović: Kukuriku koalicija ide zajedno na europske izbore

'Upravo na tu nepravdu želimo ukazati u Europskom parlamentu gdje kanimo dići svoj glas i upozoriti da naši građani po umirovljenju postaju socijalni slučajevi', poručuje predsjednik stranke Lazar Grujić koji računa na glasove dva milijuna građana koji žive u zoni siromaštva. Dok se Vlada bavi samoodržanjem, gubi se socijalna nota u politici, poručuje politolog Danko Kobali, koji je prvi na listi Stranke umirovljenika.

Zastupnici te stranke zalagat će se i za mogućnost da umirovljenici svoje znanje i iskustvo prenose na mlađe generacije kroz legalne institucionalne okvire na bazi volonterskog ili simbolično plaćenog rada. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene