Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pad Cessne

Stradali pilot iz Srbije izvan je životne opasnost: Operirat će mu kralježnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Radoslav Vujošević (59)srbijanski pilot koji je nastradao u nesreći u četvrtak na padinama Psunja kod Okučana, nalazi se izvan životne opasnosti na intenzivnoj odjelu Traumatološke bolnice u Zagrebu.

U padu zrakoplova Cessna 172 srpske tvrtke Gas aviation, zadobio je prijelom drugog slabinskog kralješka, nosne kosti i desne ključne kosti, a slomio je i nekoliko rebara. Čeka ga operacija kralježnice, no moguće je da se ona obavi u Beogradu jer je Vujošević ondje osiguran, a operacija se može obaviti i za nekoliko dana.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tragedija na odmoru Čeh fotografirao divovske valove na Kanarima: Pao u more i poginuo Avionska nesreća u Sinju - 2 Kvar na motoru Objavljeni detalji nesreće u Sinju: Avion prisilno sletio na livadu i odbio se na makadam. "Vjerojatno je pilot to namjerno napravio"

>>Avion iz Srbije se zabio u brdo i pao na minski sumnjivi teren

Osim toga u Beogradu bi se o njemu brinula supruga i dvojica sinova. Njegov kolega koji ga je jučer posjetio na Traumi otkrio je: 'Osjeća se dobro, posebno jer isprva nije osjećao noge, a sada ih osjeća. Jako mu je drago da se njegovom suputniku nije ništa dogodilo', rekao je.

A u bolnici vijesti od liječnika čekao je i njegov šef, vlasnik srbijanske firme STS Avijacija, Dejan Aćinović koji još ne zna kako je došlo do nesreće.  'Vujošević je najiskusniji pilot u firmi. On je u mirovini, ali radi na poziv', rekao je Aćinović, dodajući da su za hrvatski veterinarski ured obavljali cijepljenje divljih životinja. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene