Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traje očevid

Što se to događa u Zagrebu, trebamo li biti zabrinuti? Besana noć za dio građana, policija sve istražuje

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
U utorak su u ranim jutarnjim satima u kratkom razmaku izgorjela dva automobila u dvama zagrebačkim kvartovima.

Oko 3 sata u Dubravi, u Tolminskoj ulici, iz za sada neutvrđenog razloga izbio je požar na osobnom automobilu. Vozilo je vlasništvo 26-godišnjaka, zagrebačkih je registarskih oznaka te marke Audi.

Uslijed požara došlo je do oštećenja osobnog automobila marke Jaguar bjelovarskih registarskih oznaka, koje je u vlasništvu 28-godišnjaka.

Ozlijeđenih osoba nije bilo, a požar su ugasili vatrogasci. Kako je izvijestila policija, očevid će biti obavljen danas.

Pročitajte i ovo Pad aviona Sve zbog motora FOTO Strašni prizori nakon što se srušio avion u pariškom predgrađu: Stražnji dio letjelice potpuno se odvojio, od udarca mu otpala krila

Pročitajte i ovo Milorad Dodik Osobna korist? Vlasti Republike Srpske predložile novi zakon o imunitetu: Oporba sumnja da se radi u korist Milorada Dodika

Zatim oko 4:30 na Trešnjevci u Petrovaradinskoj ulici, iz zasada neutvrđenog razloga, izbio je požar na osobnom automobilu marke Mercedes, zagrebačkih registarskih oznaka, a u vlasništvu leasing poduzeća. Požar su ugasili vatrogasci, očevid će se obaviti danas.

Pročitajte i ovo Selmo Cikotić Nepravomoćna presuda Bivši ministar obrane BiH osuđen na tri godine zatvora: Omogućio zagrebačkoj tvrtki izvoz oružja i streljiva bolje kvalitete

Pročitajte i ovo Ilustracija Opasna zarazna bolest Sve što morate znati o hripavcu: Kad treba u izolaciju i koliko ona traje, jedna stvar je radikalno skraćuje

U nedjelju u 23:40 u Dubravi u Vraničkoj ulici, iz za sada nepoznatog razloga, izbio je požar osobnog automobila marke VW Golf VII, zagrebačkih registarskih oznaka, a vlasništvo 58-godišnjaka. Požar su ugasili vatrogasci, a ozlijeđenih osoba nije bilo.

Kako je policija danas izvijestila, obavljenim je očevidom utvrđeno da je požar najvjerojatnije izbio uslijed djelovanja otvorenog plamena. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća eura.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene