Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najavio ministar

Sto novih radnih mjesta: Vojska stiže u Vukovar

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska vojska stiže u Vukovar.

Ministar obrane za vrijeme obilaska Grada heroja najavio je da će do 18. studenog u prostore vukovarske vojarne useliti Inženjerijska postrojba oružanih snaga. Tako će se otvoriti 100-injak radnih mjesta, ali i prvi put nakon mirne reintegracije aktivni će sastav hrvatske vojske biti stalno stacioniran u gradu Heroju. U Vukovar se vraća i završna svečanost vojnih škola za Dan državnosti, a ministru će se poslijepodne pridružiti i predsjednica kako bi promovirali dva brigardira u generale.

Pročitajte i ovo Vojna vozila Na putu prema Mađarskoj MORH upozorio građane zbog vojne kolone: "Molimo za strpljenje i razumijevanje" Slika nije dostupna Obljetnica sloma obrane Tisuće ljudi u Vukovaru i Škabrnji: Niz Dunav pušteni vijenci i 700 lampiona, kao tužno sjećanje na sve žrtve u Domovinskom ratu

"To je brigadir Živanović i brigadir Komljan. Brigadir Živanović je prvi Vukovarac nakon pokojnog Blage Zadre koji će dobiti u svom Vukovaru čin generala", rekao je u Vukovaru ministar obrane Damir Krstičević.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene