Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Voditeljica centra

Štitila brata da može bez vozačke prevoziti autističnu djecu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Roditelji štićenika riječkoga centra za autizam ostali su šokirani kada su doznali da je njihovu djecu vozio čovjek kojem je policija još u veljači oduzela vozačku dozvolu. Voditeljica centra, inače vozačeva sestra, o svemu šuti.

Voditeljica centra je sve znala i dopustila da bolesnu djecu vozi čovjek kojemu je vozačka dozvola oduzeta. Kap je to koja je prelila čašu strpljenja roditelja štićenika centra. Kažu, za to se radno mjesto kandidat trebao pažljivo birati, a odabran je prema tipičnom hrvatskom modelu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Izvučena tijela Tragedija u Srbiji: Skočila je za mlađim bratom da ga spasi, ali jezero je u smrt povuklo i nju llustracija NIJE SE HTIO ZAUSTAVITI Mladić u Puli pijan i drogiran automobilom bježao policiji pa završio iza rešetaka

Iako su za mjesto vozača stigle mnogobrojne molbe voditeljica se odlučuje zaposliti vlastitog brata. Prvotno su negodovanje očiglednim nepotizmom ipak odlučili zatomiti. 'Pa dobro, neka dečko dobije šansu. Međutim, dečko se nije pokazao korektan ni prema djeci, ni odnos sa djecom, a ta vožnja, o njoj da i ne pričamo', rekla je Nikolina Pavić, majka bivšeg štićenika centra.

Nakon što se otkrilo da djecu već mjesecima vozi i bez vozačke dozvole, vozač je dao otkaz. Ogorčeni roditelji kažu, voditeljica je trebala i prije reagirati. Voditeljica programa Centra za autizam u telefonskom nam je razgovoru rekla kako cijeli slučaj nema ni volje ni želje komentirati

Najžalosnije u cijeloj priči jest to što roditelji mladu voditeljicu ističu kao dobru defektologinju i terapeuta, ali i kao loš odabir za vođenje cijeloga centra. Štićenici centra zbog cijele su situacije trenutačno bez prijeko im potrebnog prijevoza.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene