Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Stigla jesen: Temeperatura u unutrašnjosti pala za 15 do 20 stupnjeva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Temperatura zraka snizila se u odnosu na petak (kada je zabilježena iznadprosječna temperatura za ovo doba godine) u unutrašnjosti za 15 do 20 stupnjeva, a na Jadranu između 5 i 10 stupnjeva Celzijevih, doznaje se u DHMZ-u.

Ciklona se premješta duž Jadrana, pa slijedi naoblačenje i na južnom Jadranu, gdje je još jutros bilo sunčano, dok je na sjevernom Jadranu tijekom noći počela puhati umjerena i jaka bura, koja je podno Velebira i olujnih udara do 30 metara u sekundi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna na kopnu ipak malo drugačije Bablje ljeto? Uživajte u suncu i kupanju, temperature ponegdje idu i do 30 stupnjeva Slika nije dostupna klimatološka jesen, ali... Hoće li ljeto i dalje trajati? Jutarnja magla na kopnu i pokoji pljusak na jugu, ali još uvijek će biti sunca i topline

Na Zavižanu su jutros zabilježena svega 2 stupnja, pa se iduće noći na najvišim vrhuncima može očekivati i snijeg.

Kišovito i hladno vrijeme postupno će se smirivati pa bi u utorak u većini Hrvatske trebalo biti pretežno oblačno, a u srijedu djelomično sunčano u unutrašnjosti te pretežno sunčano na Jadranu.

Nakon prolaska hladne fronte postupno će porasti i dnevne temperature, koje bi se krajem tjedna trebale kretati oko 20 stupnjeva u unutrašnjosti, a na Jadranu između 21 i 26 stupnjeva.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene