Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Štednja vode na makarskom primorju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od nedjelje na cijelom Makarskom primorju na snazi je Odluka Uprave makarskog Vodovoda kojom se, u suglasnosti s predstavnicima jedinica lokalne samouprave, uvode mjere ograničenja u isporuci vode potrošačima.

Po odluci Vodovoda utvrđenoj zbog nedovoljnih količina vode koja se dobiva iz lokalnih izvora što bi moglo stvoriti probleme u redovitoj opskrbi pitkom vodom cijelog područja, smanjena je izdašnost vode tuševima na plažama, a do daljnjega je obustavljeno zalijevanje poljoprivrednih i drugih površina, parkova, trgova, ulica i slično.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pitanje budućnosti Hrvatska obiluje bogatstvom zbog kojeg se vode ratovi: Pred njom je ključan izazov Hidrant u Islamu Grčkom - 1 Još bez priključka Mjesta Zadarske županije napokon ušla u 21. stoljeće: Stigla je voda, no i dalje se čekaju priključci

Vodovod od potrošača traži da se pridržavaju odluke kako nadalje ne bi došlo do potpunog raspada vodovodnog sustava, a nadležne službe će nadzirati poštivanje odredbi.

Za sada je na snazi prva mjera štednje vode, ali po potrebi će makarski Vodovod uvesti i rigoroznije mjere štednje vode na cijelom Makarskom primorju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene