Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Fra Rosario 'Rozo' Palić

Hrvatski egzorcist uzbunio stanovnike Trsta: "Noću iz crkve dopiru krikovi..."

Fra Rozo Palić (Foto: Facebook)
Fra Rozo Palić (Foto: Facebook) Foto: Facebook
Fra Rosario 'Rozo' Palić, egzorcist hrvatskog podrijetla izazvao je pravu pomutnju u susjednoj Italiji, gdje u omanjem mjestu iznad Trsta obavlja svoju službu.

Prema pisanju talijanskih medija koje prenosi Istarski.hr popularnost svećenika stvara komunalne probleme te utječe na red i mir jer svake subote, kada vrši službu i drži duhovne obnove na hrvatskom jeziku, iz naše države dolaze stotine vjernika u brojnim autobusima, koji, kako navodi Il Piccolo, divlje parkiraju te ugrožavaju cestu, koja nije prilagođena takvim vozilima i takvoj frekventnosti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Mračna strana Irana Uhićen Ahmadinedžadov osobni 'hvatač duhova' Slika nije dostupna Skandal u Crkvi Pedofilija: 'Sotona i svećenike iskušava, to mu je posao'

Jordan Zerjal, koji živi u kući nedaleko crkve, izjavio je za Il Piccolo da noću satima  iz crkve dopire urlanje, zbog čega su morali zvati policiju.

„Začudo, povici su bili isključivo ženski, i rekao bih, dolazili su od mlađih osoba. Ne vjerujem da su demonskim utjecajima podložne samo djevojke. Na to smo ukazali i karabinjerima, ali nikad nismo dobili odgovor“, rekao je Zerjal.

Fra Rozo Palić rođen je 15. veljače 1969. godine u Janjevu. Nakon osmogodišnje škole u rodnom mjestu, kao franjevački kandidat, gimnaziju završava na Šalati u Zagrebu. Poslije zavjeta, teološki studij pohađa u Zagrebu i Rimu, a za svećenika je zaređen 2004. godine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene