Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odgovor Josipoviću

SNV: Ne bojimo se da ćemo ostati bez novaca!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Ivo Josipović prije dva dana u Dnevniku je Nove TV optužio Milorada Pupovca za povlašteni položaj unutar srpske manjinske zajednice.

Predsjednik Josipović nedopustivim smatra da Srpsko narodno vijeće prima novac iz proračunske pričuve, namijenjen elementarnim nepogodama. Najavu prekida takve prakse dao je još u travnju i premijer Zoran Milanović, ali tone znači da će Srpsko narodno vijeće ubuduće primati manje novca.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković primio Anu Brnabić u Banskim dvorima - 5 Četvrta po redu Srbi se okupili na Velikoj skupštini u Zagrebu: Plenković i Brnabić se sastali u Banskim dvorima Slika nije dostupna Hristos se rodi Danas je pravoslavni Badnjak, Josipović i Milanović idu na liturgiju

>> Odgovor Pupovcu: Svi bi voljeli znati kuda ide novac nacionalnih manjina

Sedam milijuna dodatnih kuna godišnje Pupovac je dobivao na temelju koalicijskog ugovora s HDZ-ovim Vladama, a ova Vlada zasad je tu praksu nastavila.

'Ne bojimo se da ćemo ostati bez novca, ali se nadamo da ćemo poboljšati način dodjele novca, bilo to ministarstvo financija ili uprave, ali to ne bi trebali biti zalihe', kazao je Saša Milošević, zamjenik predsjednika SNV-a.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene