Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama u Delnicama i Ranoj Gori

Mještani i vatrogasci spašavaju krov Doma zdravlja i tvornice: ''Uz pjesmu ide lakše, ali nije nam do toga''

Vatrogasci pokušavaju spasiti krov doma zdravlja u Ravnoj Gori (Foto: Dnevnik.hr) - 2
Vatrogasci pokušavaju spasiti krov doma zdravlja u Ravnoj Gori (Foto: Dnevnik.hr) - 2 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Domagoj Mikić uživo o problemima koje je u Ravnoj Gori izazvao snijeg (Video: Dnevnik Nove TV) Domagoj Mikić uživo o problemima koje je u Ravnoj Gori izazvao snijeg (Video: Dnevnik Nove TV) Foto: Dnevnik Nove TV Vatrogasci pokušavaju spasiti krov doma zdravlja u Ravnoj Gori (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Vatrogasci pokušavaju spasiti krov doma zdravlja u Ravnoj Gori (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr Vatrogasci pokušavaju spasiti krov doma zdravlja u Ravnoj Gori (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Vatrogasci pokušavaju spasiti krov doma zdravlja u Ravnoj Gori (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Vatrogasci pokušavaju spasiti krov doma zdravlja u Ravnoj Gori (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Galerija 1/4 >>
Snijeg je u Ravnoj gori ugrozio zgradu Doma zdravlja, a mještani i vatrogasci pokušavaju spasiti krov od urušavanja.

Stanje u Ravnoj Gori je dramatično, izvještava reporter Nove TV Domagoj Mikić. Vatrogasci i brojni mještani već nekoliko sati pokušavaju spasiti krov doma zdravlja koji je pod opterećenjem snijega već na nekim mjestima popucao.

Pročitajte i ovo Snijeg poharao Pakistan Razorni učinci VIDEO Poharala ih snježna oluja, među poginulima 22 djece: Uništene kuće, naselja bez struje Snijeg u Kaliforniji - 1 Ekstremno vrijeme VIDEO/FOTO Mećava paralizirala dio SAD-a: Deseci tisuća ostali bez struje, građani upozoreni na opasnost od lavina

Na nekim mjestima debljina snježnog pokrivača premašuje više od dva i pol metra. Svi liječnici ali i pacijenti su na sigurnom, a ono što je sigurno jest da dok se sve ne sanira i provjeri, dom zdravlja neće raditi, kaže Mikić.

Brojni pogoni u Gorskom Kotaru ne rade otkako se vrijeme drastično pogoršalo, a gospodarstvenici su na koljenima. Proizvodnja ili trpi ili je u zastoju, jer su im pogoni zameteni snijegom ili ne mogu raditi zbog nedostatka sirovine.

Podsjetimo, od ranog jutra i vojska na delničkom području čisti krov jedne tvornice, kojoj je također prijetilo urušavanje krova.

Snijeg će Goranima zadati velike probleme budući da je na čišćenje snijega samo u veljači potrošeno gotovo šest milijuna kuna, a niti hladnoća još uvijek ne popušta.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene