Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Sve u skladu s propisima"

Smijenjeni Jozinović otišao na godišnji. Odbija vratiti bonus? "I ja moram od nečega živjeti"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Smijenjeni Mladen Jozinović navodno odbija vratiti milijunski bonus.

Iako se već nekoliko dana znalo da će Mladen Jozinović biti smijenjen s čela podravskog odlagališta Piškornice, jučerašnja izvanredna sjednica Skupštine tog javnog poduzeća prema pisanju portala Podravski.hr nije prošla bez dramatskih elemenata.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sam sebi isplatio bonus Mladen Ružman: ''Smijenjeni direktor Piškornice još nije vratio milijun kuna'' Slika nije dostupna Milijunski bonus obio mu se o glavu "Bit će posla za institucije": Steže se obruč oko smijenjenog Jozinovića

Župani Radimir Čačić, Željko Kolar, Matija Posavec i Darko Koren te načelnik Koprivničkog Ivanca Mario Švegović navodno su uoči same sjednice utvrdili konačan prijedlog da se Jozinoviću otkaže ugovor o radu i od njega zatraži povrat milijunskog bonusa koji si je isplatio bez njihova znanja.

"Ja sam imao pravo na taj novac. Evo, sada nisam došao s odvjetnicima, ali sam se s njima konzultirao. Sve je napravljeno u skladu s propisima. Molim da se to ne oduži, da se mogu prijaviti na Zavod za zapošljavanje. Imam obitelj i djecu i ja moram od nečega živjeti", navodno je kazao u tome trenutku već bivši direktor Piškornice.

Sjednica je potom, prema pisanju portala, nastavljena raspravom o njegovu nasljedniku, a Čačić je zatražio da Jozinović tome više ne prisustvuje, pa je ovaj napustio sastanak. Čačić je potom predložio da novi direktor javnog poduzeća bude Mladen Ružman.

Jozinović se navodno jučer poslijepodne razdužio u sjedištu tvrtke u Koprivničkom Ivancu te je vratio ključeve službenog automobila i šest-sedam kreditnih i drugih kartica koje je koristio na račun javnog poduzeća, javlja Podravski.hr

Pokušali smo kontaktirati Jozinovića, no iz tvrtke Piškornica poručuju kako je trenutno na godišnjem odmoru.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene