Savudrijskim ribarima ne prestaju stizati kazne. Dosad ih je ukupno stiglo 25 i ukupno iznose 12 i pol tisuća eura.

Galerija Hrvatskim ribarima stižu kazne (Foto: Dnevnik.hr) - 1 +0 Hrvatska pomorska policija (Foto: Dnevnik.hr) - 2

Početkom tjedna slovenski je odvjetnik koji zastupa ribare uložio žalbu na većinu od njih. Ribari uglavnom ne žele više ribariti na spornom području s obzirom na to da je situacija nepromijenjena. Slovenci i dalje upozoravaju, a to znači samo jedno: nove kazne.

Vezani članci Savudrija (Foto: Pixell) Slovenski ministar najavio prosvjednu notu zbog incidenta u Savudrijskoj vali Kazne neprestano stižu (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Kazne neprestano stižu: Dokaz da politika još jednom nadjačava "malog" čovjeka

''Žalbe su pisane, sad ćemo dobiti potvrdu. Ovih dana nam je odvjetnik javio da je poslao u ponedjeljak ili utorak, da će doći odgovor. Odvjetnik je rekao da je bolje da ne idemo preko, ja idem i nema još nikakvih problema na granici'', rekao je ribar Ezio Kocijančić.

''Tamo neću još neko vrijeme ići, osobno ću tamo ići tek kad budemo znali da je to gotova stvar, da više nećemo imati tih kazni, da se nećemo više morati vući po sudovima i ulaziti u pravne postupke'', kazao je ribar Mihael Kocijancic.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju