Marko Sladoljev (Foto: Petar Glebov/PIXSELL)
Marko Sladoljev (Foto: Petar Glebov/PIXSELL)

Marko Sladoljev, kandidat Mosta za zagrebačkog gradonačelnika i nositelj liste za Gradsku skupštinu, izjavio je u nedjelju nakon objave prvih neslužbenih podataka Državnog izbornog povjerenstva da njegova lista za Gradsku skupštinu "raste iz minute u minutu" te da "očekuje da uđe u Gradsku skupštinu".


Sladoljev je novinarima rekao kako je sve donedavno rezultat bio 3,25 posto za zagrebačku Gradsku skupštinu, a sada se već popela na 4,87 posto i po njegovim podacima u masu vijeća gradskih četvrti su ušli.

Vezani članci Božo Petrov (Foto: Robert Anic/PIXSELL) Petrov želi dva mandata u Europskom parlamentu: ''Ne damo da nam otmu hrvatski san o slobodi i dostojanstvu svakog čovjeka'' SDP i HDZ (Foto: Dnevnik.hr) HDZ ne želi odati koliko je novca potrošila na kampanju, a SDP se ponaša kao da rok nije u ponoć

Očekujemo ulazak u Skupštinu Grada Zagreba te gradimo jednu priču Mosta u Gradu Zagrebu i počeli smo iz početka, kazao je Sladoljev zahvalivši volonterima stranke te ljudima s lista. Nama je od početka bio cilj ulazak u Gradsku skupštinu, a ja kao kandidat za gradonačelnika od početka sam znao da nemam šanse, naglasio je.

Nama je bitno profilirati Most u Zagrebu kao jednu urbanu zagrebačku stranku, a koji je do sada u Zagrebu bio percipiran kao regionalna stranka iz Metkovića, rekao je.

Svoju politiku ćemo voditi kroz vijeća gradskih četvrti i mjesne odbore, a i kroz zagrebačku Gradsku skupštinu ako uđemo, a vjerujem da hoćemo, dodao je Sladoljev.

Počeli smo kampanju u kojoj su mi ankete davale oko jedan posto, a stranci 2 do 3 posto, rekao je. (Hina)