Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sladoljevu ne opada optimizam

Mosta ''nema'' u Gradskoj skupštini u Zagrebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Marko Sladoljev, kandidat Mosta za zagrebačkog gradonačelnika i nositelj liste za Gradsku skupštinu, izjavio je u nedjelju nakon objave prvih neslužbenih podataka Državnog izbornog povjerenstva da njegova lista za Gradsku skupštinu "raste iz minute u minutu" te da "očekuje da uđe u Gradsku skupštinu".

Sladoljev je novinarima rekao kako je sve donedavno rezultat bio 3,25 posto za zagrebačku Gradsku skupštinu, a sada se već popela na 4,87 posto i po njegovim podacima u masu vijeća gradskih četvrti su ušli.

Pročitajte i ovo Sudar u Zagrebu Pažljivo u prometu Sudar u Zagrebu izazvao prometni kaos: Automobil završio na tračnicama, ima i ozlijeđenih Požar automobila u Prečkom - 2 Očevid u tijeku FOTO Noćna buktinja uznemirila građane: Izgorjela čak tri automobila

Očekujemo ulazak u Skupštinu Grada Zagreba te gradimo jednu priču Mosta u Gradu Zagrebu i počeli smo iz početka, kazao je Sladoljev zahvalivši volonterima stranke te ljudima s lista. Nama je od početka bio cilj ulazak u Gradsku skupštinu, a ja kao kandidat za gradonačelnika od početka sam znao da nemam šanse, naglasio je.

Nama je bitno profilirati Most u Zagrebu kao jednu urbanu zagrebačku stranku, a koji je do sada u Zagrebu bio percipiran kao regionalna stranka iz Metkovića, rekao je.

Svoju politiku ćemo voditi kroz vijeća gradskih četvrti i mjesne odbore, a i kroz zagrebačku Gradsku skupštinu ako uđemo, a vjerujem da hoćemo, dodao je Sladoljev.

Počeli smo kampanju u kojoj su mi ankete davale oko jedan posto, a stranci 2 do 3 posto, rekao je. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene