Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HDZ bio protiv

Daniel Markić potvrđen za novog ravnatelja SOA-e

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Daniel Markić, po mišljenju Odbora, imenovan je novim ravnateljem Sigurnosno-obavještajne agencije (SOA).

Doznajemo da je na sjednici saborskog Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost Daniel Markić potvrđen, većinom glasova oporbe, kao novi ravnatelj Sigurnosno obavještajne agencije. Čeka se izjava predsjednika Odbora, Ranka Ostojića.

Pročitajte i ovo Daniel Markić, ravnatelj SOA-e za Dnevnik Nove TV Šef SOA-e o navijačima: "Ne ide nikome u prilog da su se tamo išli tući" Daniel Markić, ravnatelj SOA-e Dalje od kamera i javnosti Dnevnik Nove TV doznaje: Plenković u Grčku poveo i prvog čovjeka SOA-e

Također doznajemo da su HDZ-ovi i HSLS-ovi članovi Odbora glasali protiv imenovanja te da je Markić izglasan predsjednikom SOA-e glasovima oporbe.

Saborski Odbor za unutarnju politku i nacionalnu sigurnost većinom je glasova u srijedu dao pozitivno mišljenje na imenovanje Daniela Markića novim ravnateljem Sigurnosno obavještajne agencije (SOA), uz izdvojeno mišljenje HDZ-ova Miroslava Tuđmana i HSLS-ova Darija Hrebaka.

10:30 - Kako javlja reporterka Dnevnika Nove TV, Tatjana Krajač, na sastanak Odbora kandidat za ravnatelja Sigurnosno obavještajne agencije, Daniel Markić, stigao je u 10:30 sati.

Na dnevnom redu  Odbora je i "Prijedlog Zakona o nabavi i registraciji oružja građana, s konačnim prijedlogom Zakona". Očekuje se i da će po završetku sjednice, predsjednik Odbora Ranko Ostojić dati izjavu za medije ispred Baščanske ploče.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene