Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hic Rhodus, hic salta!

POSAO NA RAJSKOM OTOKU Fotografiraj i zaradi i do 1.400 eura na mjesec

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Portal MojPosao objavio je vrlo zanimljiv oglas u kojem traže sezonske radnike.

TIMEPHOTOGRAPHY je foto studio koji pruža usluge fotografiranja gostiju hotela na jednom od najpopularnijih turističkih odredišta na svijetu - grčkom otoku Rodosu, objavio je portal MojPosao.

Pročitajte i ovo McDonald's Nude više poslova McDonald’s traži desetke radnika diljem Hrvatske: Objavili iznose plaća i nagrada Konobar, ilustracija SEZONA KREĆE Sezonski posao u Hrvatskoj - odlična ponuda ili prilika za iskorištavanje radne snage? Provjerili smo što o tome misle građani

Za sezonu 2016. traže četiri fotografa.

Zadatak je svakodnevno fotografiranje gostiju tijekom večere u različitim hotelima na otoku te prezentacija i prodaja fotografija sutradan.

To naravno, podrazumijeva da u komunikaciji s gostima morate biti susretljivi, ljubazni i obavijestiti ih o mogućnosti fotografiranja. To ne bi trebao biti problem jer će ovaj posao dobiti kandidati koji već tijekom selekcijskog postupka mogu dokazati svoj pozitivan stav, društvenost, motiviranost, kreativnost, odgovornost prema radu, timski rad, urednost i organiziranost.

Što se iskustva tiče, dovoljno je da imate barem tri do šest mjeseci radnog iskustva u fotografiranju, bilo da ste radili kao fotograf u hotelima, na kruzeru ili raznim događanjima.

Niste fotograf? Nema problema, alternativno radno iskustvo obuhvaća poslove iz područja odnosa s javnošću, prodaje te poslove animatora, a poslodavac vam osigurava i edukaciju u trajanju od sedam do devet dana.

Uz odlično poznavanje engleskog jezika poželjno je da govorite i neki drugi strani jezik, npr. francuski, njemački, ruski, poljski, češki, talijanski.

Posao traje od 20.-23. travnja do 1.-20. studenog.

Svakodnevni rad od 10 do 11 sati podrazumijeva 7 sati rada u hotelu, te uključuje i vrijeme putovanja do lokacije ili vrijeme za kratke sastanke.

Poslodavac pokriva troškove zdravstvenog osiguranja te djelomično troškove smještaja, a osigurava i fotografsku opremu.

Plaća se sastoji od fiksnog dijela i provizije. Fiksni dio plaće iznosi 25 eura dnevno pa tako mjesečno možete zaraditi 700 eura fiksno te proviziju od 150 pa do čak 700 eura. Plaća se isplaćuje 15. i 30. u mjesecu, dok se provizija isplaćuje svakodnevno. Po završetku sezone dobivate i bonus od 300 eura.

Životopis i fotografiju treba poslati do 6. travnja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene