Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dolaze kruzeri

Sezona gužvi: U Dubrovnik za vikend stiže 15.000 gostiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Dubrovnik su se vratile gužve, kruzeri su počeli svakodnevno dovoditi na tisuće gostiju.

Stradunom još uvijek kruže putnici s kruzera, ali ne samo Stradunom već i zidinama i uskim uličicama, pa sve do brda Srđ. Počela je sezona gužvi, samo za vikend u Dubrovnik će stići gotovo 15 tisuća putnika. Pomoćne brodice cijelo su jutro dovodile tisuće gostiju s kruzera. Većina gostiju s kruzera zastala je kako bi kupila neku sitnicu za uspomenu.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika Dubrovnik najpogođeniji koronakrizom - 4 grad u doba pandemije Dubrovačke atrakcije puste su poput brojnih turističkih mjesta u Hrvatskoj, no cijene i dalje izazivaju pažnju javnosti

>> Dubrovnik: Rekordna predsezona!

Gradska kulturna ponuda zaradila je više nego lani. Turistička kartica, koja gostima daje ulaz u većinu gradskih znamenitosti, poboljšala je prodaju za čak 100 posto. 'Za razliku od lanjske godine, znači od siječnja do svibnja kad je prihod bio 550 tisuća kuna, ove godine bilježimo prihod veći od milijun i 100 tisuća kuna', rekla je Ana Hilje, pročelnica za kulturu. Gužve se nastavljaju, već idućih dana pred Dubrovnikom pristat će novi ploveći hoteli.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene