Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

SDP-ovo Predsjedništvo završilo je popodnevno zasjedanje nakon manje od sat vremena, a po riječima dijela članova Predsjedništva, nije se raspravljalo o prvom potpredsjedniku Vlade Radimiru Čačiću, kao ni o "slinavcima" koje je spominjao potpredsjednik stranke Zlatko Komadina.


Komadina je nakon sjednice novinarima izjavio kako Radimir Čačić i nepravomoćna presuda protiv njega kao ni "slinavci" nisu bili tema rasprave, a upitan zar o tome nije bilo baš ni riječi, odgovorio je kako to ne može kategorički tvrditi ali da ta pitanja nisu prevladavala.

Vezani članci Peđa Grbin, SDP Čistka u SDP-u: Rajko Ostojić, Maras, Brumnić i Vukas isključeni iz stranke. Oglasio se Gordan Maras: "Nikada svoje stavove neću prodati za bilo čiju naklonost" Gari Cappelli - 2 HDZ-ov Gari Cappelli napada utvrdu Zlatka Komadine: Aktualni SDP-ov župan nikada nije morao u drugi krug

>> Komadina: To su mi podmetnuli kolege slinavci oko Milanovića!

Raspravljalo se, rekao je, o zakonodavnim inicijativama koje se pripremaju do kraja srpnja te o pripremama za jesen.

Člana Predsjedništva SDP-a Arsena Bauka novinari su pitali zašto je sjednica trajala tako kratko, manje od sat vremena, na što im je odgovorio kako svaki sastanak koji traje dulje od sat i pol smatra neproduktivnim, a SDP je, rekao je, produktivna stranka koja je dogovorila sve što treba. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.