Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sastanak na Iblerovom

SDP-ovo predsjedništvo ni o Čačiću ni o 'slinavcima'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
SDP-ovo Predsjedništvo završilo je popodnevno zasjedanje nakon manje od sat vremena, a po riječima dijela članova Predsjedništva, nije se raspravljalo o prvom potpredsjedniku Vlade Radimiru Čačiću, kao ni o "slinavcima" koje je spominjao potpredsjednik stranke Zlatko Komadina.

Komadina je nakon sjednice novinarima izjavio kako Radimir Čačić i nepravomoćna presuda protiv njega kao ni "slinavci" nisu bili tema rasprave, a upitan zar o tome nije bilo baš ni riječi, odgovorio je kako to ne može kategorički tvrditi ali da ta pitanja nisu prevladavala.

Pročitajte i ovo Ivica Puljak, gradonačelnik Splita Moguća koalicija s DP-om? Puljak za Dnevnik Nove TV: "Prvi cilj je maknuti HDZ, a potom od Hrvatske napraviti modernu europsku zemlju" Peđa Grbin lider bez karizme Tko je Peđa Grbin? SDP-ov "Veli Jože" ispričavao se zbog pjevanja Thompsona i vožnje, a suprugu je branio od skandala

>> Komadina: To su mi podmetnuli kolege slinavci oko Milanovića!

Raspravljalo se, rekao je, o zakonodavnim inicijativama koje se pripremaju do kraja srpnja te o pripremama za jesen.

Člana Predsjedništva SDP-a Arsena Bauka novinari su pitali zašto je sjednica trajala tako kratko, manje od sat vremena, na što im je odgovorio kako svaki sastanak koji traje dulje od sat i pol smatra neproduktivnim, a SDP je, rekao je, produktivna stranka koja je dogovorila sve što treba. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene