Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne želi fotelju bolesnog Šprema

Komadina: To su mi podmetnuli kolege slinavci oko Milanovića!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
O glasinama da upravo on želi naslijediti fotelju bolesnog Borisa Šprema, Zlatko Komadina oštro odgovara.

'To su mi podmetnuli kolege slinavci oko Milanovića koji mu se tako dodvoravaju', rekao je Zlatko Komadina na natpise u medijima kako želi mjesto predsjednika Sabora Borisa Šprema koji se bori sa zloćudnom bolesti.

Pročitajte i ovo Zapuštene Unije - 3 Otok na kraju svijeta Unije traže odcjepljenje, Komadina poručio: ''Neka razmisle kako im se ne bi dogodilo da im postane još teže'' Slika nije dostupna značajan je i datum Komadina zabrinut pobjedom ultradesnice: "Ako postane premijerka moramo uputiti bar protestnu notu"

Na pitanje naše novinarke zašto se premijeru kolege tako dodvoravaju i znači li to da ga Milanović ne voli Komadina spremno odgovara. 'Nema ljubavi između dva muškarca ako se mene pita', rekao je Komadina.

>> Službeno potvrđeno: Šprema će mijenjati Leko

Istaknuo je da on nije lešinar i da nikada nije niti bio te da nikada ne bi karijeru gradio na tuđoj bolesti. Kolegama u stranci, koji su u medijima izražavali svoju zaprepaštenost njegovim navodnim željama da sjedne u Špremovu fotelju, poručuje neka mu kažu u lice što mu imaju za reći.

Ovaj slučaj komentirali su i neki SDP-ovci. 'Ja zaista ne znam, taj termin nije pojmljiv. Mislim da u SDP-u nema slinavaca', rekao je Ivo Jelušić.

'Ja ne znam tko to radi, ali tko radi je jako zločest i zlonamjeran i apsolutno sam sigurna da gospodin Komadina nema nikakve veze s tim glasinama' rekla je bivša ministrica Mirela Holy. Na upit je li i ona sama osjetila unutarstranačka previranja na svojoj koži, nije htjela komentirati.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene