Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Mi se ne prodajemo'

SDP NEĆE ZAJEDNO S HSS-OM Na konzultacije kod Predsjednice pozvana Narodna koalicija, ali...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sutra predsjednica Kolinda Grabar Kitarović počinje prvi krug konzultacija

Predsjednik DIP-a Branko Hrvatin predao je predsjednici službene rezultate parlamentarnih izbora.

Sutra predsjednica počinje prvi krug konzultacija. Hoće li predsjednik HDZ-a Andrej Plenković već sutra predsjednici donijeti 76 potpisa, danas još nitko nije želio potvrditi.

Pročitajte i ovo Dalija Orešković, saborska zastupnica i bivša šefica POSI Lijeva koalicija Orešković otkrila s kim bi radije sjela za stol, DP-u poručila: "Svatko tko kaže HDZ-u Guten Tag, sam sebi je rekao Auf Wiedersen" Peđa Grbin predstavio listu za eu izbore Grbin o Plenkoviću: "Onaj koji je do jučer tvrdio da ga ne zanima ništa osim Hrvatske danas razmišlja o bijegu"

A na Konzultacije SDP neće zajedno s HSS-om.

Ured predsjednice na konzultacije je pozvao - Narodnu koaliciju. No, zbog ranije najavljenog stava HSS-a da će podržati vladu Andreja Plenkovića, SDP, HNS i HSU od predsjednice su tražili da na konzultacije dođu odvojeno. S Pantovčaka nam je potvrđeno kako će njihov zahtjev biti uvažen.

HSS-ov predsjednik Krešo Beljak nije želio reći s kojim će stavom sutra kod predsjednice. U ime SDP-a na konzultacije će doći Siniša Hajdaš Dončić i Milanka Opačić.

'Stav koji je javnosti poznat ostajemo oporbena stranka bit ćemo korektivni faktor vladajućoj većini. Mi ostajemo korektivni faktor mi se ne prodajemo', poručila je Milanka Opačić.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene