Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Što je ovo?

TAJNA EGIPATSKE PUSTINJE Satelitske snimke otkrile neobičan kompleks

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lovci na NLO-e na satelitski su snimkama Google Eartha otkrili neobične stukture usred Egipatske pustinje.

Ovaj neobičan kompleks građevina otkriven je istočno od glavnog egipatskog grada Kaira, a sastoji se od dvije šiljate zgrade okružene misterioznim krugovima.

Pročitajte i ovo Egipatska hitna pomoć Izgorjelo šest vozila Stravična prometna nesreća u Egiptu: Poginulo najmanje 32 ljudi, 60 osoba ozlijeđeno Ilustracija Uhićen je Sukob se prelijeva u susjedstvo? Policajac u Egiptu ubio dvoje turista i vodiča

Futuristički dizajn građevina zaintrigirao je maštu mnogih. Tako se pojavila teorija da se radi o kompleksu izgrađenom za istraživanja vanzemaljskih oblika života.

Ove neobične objekte otkrila je ekipa Secureteam10 koji se godinama bave istraživanjima NLO-a, kao i otkrivanjima tajni vezanih uz vanzemaljske vrste i oblike na zemlji koje vlade diljem svijeta žele prikriti.

Neke korisnike YouTubea, ove građavine podsjećaju na Star Wars-e, neki smatraju kako se radi o nuklearnim bunkerima, pješčanim farmama i podzemnim bazma ili pak se radi o bazi za ispaljivanje raketa, prenosi Daily Mail. Jedan od korisnika YouTubea ispod videa komentirao je kako se objekti nalaze u neposrednoj blizini autoceste te se zapitao koliko zapravo tajni mogu biti?

Tajni ili ne, objekti ovog oblika zasigurno nisu nešto s čime se svakodnevno susrećemo, a dok ne otkrijemo razumno objašnjenje i njihovu svrhu, vjerovat ćemo da se radi o bazi vanzemaljaca na Zemlji, setu za neki film ili što god vaša mašta može smisliti.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene