Lovci na NLO-e na satelitski su snimkama Google Eartha otkrili neobične stukture usred Egipatske pustinje.


Ovaj neobičan kompleks građevina otkriven je istočno od glavnog egipatskog grada Kaira, a sastoji se od dvije šiljate zgrade okružene misterioznim krugovima.

Vezani članci Izložba u Kairu egipatskih mumija i artefakta - 4 Drevne mumije egipatskih faraona izlaze na ulice Kaira: "COVID-19 bit će ništa jer će one zaustaviti sve to" Sudarila se dva vlaka u Egiptu - 5 Stravična nesreća u Egiptu: Sudarila se dva vlaka, najmanje 32 osobe poginule, više od 80 ozlijeđenih

Futuristički dizajn građevina zaintrigirao je maštu mnogih. Tako se pojavila teorija da se radi o kompleksu izgrađenom za istraživanja vanzemaljskih oblika života.

Ove neobične objekte otkrila je ekipa Secureteam10 koji se godinama bave istraživanjima NLO-a, kao i otkrivanjima tajni vezanih uz vanzemaljske vrste i oblike na zemlji koje vlade diljem svijeta žele prikriti.

Neke korisnike YouTubea, ove građavine podsjećaju na Star Wars-e, neki smatraju kako se radi o nuklearnim bunkerima, pješčanim farmama i podzemnim bazma ili pak se radi o bazi za ispaljivanje raketa, prenosi Daily Mail. Jedan od korisnika YouTubea ispod videa komentirao je kako se objekti nalaze u neposrednoj blizini autoceste te se zapitao koliko zapravo tajni mogu biti?

Tajni ili ne, objekti ovog oblika zasigurno nisu nešto s čime se svakodnevno susrećemo, a dok ne otkrijemo razumno objašnjenje i njihovu svrhu, vjerovat ćemo da se radi o bazi vanzemaljaca na Zemlji, setu za neki film ili što god vaša mašta može smisliti.