Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije objavljen

Panenić o financijskoj reviziji Vukovarsko-srijemske županije za 2018. godinu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Saborski zastupnik Tomislav Panenić sazvao je konferenciju kako bi govorio o izvješću o obavljenoj financijskoj reviziji Vukovarsko-srijemske županije za 2018. godinu, koje nije objavljeno na interentskoj stranici grada.

Ispred zgrade Vukovarsko-srijemske županije u Vukovaru, sbaorski zastupnik Tomislav Panenić sa Nizarom Shoukryem, potpredsjednikom Skupštine Vukovarsko-srijemske županije, te vijećnicima nezavisne liste u Skupštini Vukovarsko-srijemske županije odžava konferenciju za novinare.

Novinarima je dostavio izvadak iz Izvješća o obavljenoj financijskoj reviziji Vukovarsko-srijemske županije za 2018. godinu koji nije objavljen na stranici Vukovarsko-srijemske županije u pozivu za sjednicu skupštine.

Pročitajte i ovo PR PEVEC Prvih 100.000 kuna iz Peveca odlazi u Vukovar

''Obavljenom revizijom za 2018. utvrđene su nepravilnosti i propusti koje se odnose na planiranje i izvršenje proračuna, računovodstveno poslovanje i financijske izvještaje te rashode i izdatke. (…) U planirane prihode proračuna nisu uključeni vlastiti i namjenski prihodi spomenutog proračunskog korisnika, koji su odlukom o izvršavanju proračuna Županije za 2018. izuzeti od uplate na račun proračuna, kao i rashodi koji se njima financiraju. Navedeni prihodi i rashodi nisu sadržani ni u izvještaju o izvršenju proračuna. Vlastiti i namjenski prihodi spomenutog proračunskog korisnika u 2018. Iznosili su 1.369.326 kuna'', stoji između ostalog u reviziji koju je redakcijama poslao zastupnik Panenić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene