Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otežan promet

VOZAČI BUDITE OPREZNI S blagdanima došle i gužve

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otežano se prometuje diljem Hrvatske.

S blagdanima su došle i gužve! Otežano se prometuje u gradovima diljem Hrvatske. Sporije se vozi na gradskim obilaznicama i pojedinim državnim cestama. Velike gužve su na autocesti Zagreb - Macelj, u smjeru Zagreba, te na autocesti Bregana - Lipovac, u smjeru istoka. Pred naplatnom postajom Lipovac kolona je duga dva kilometra. Zbog magle koja otežava vidljivost u Lici, Dalmaciji i u unutrašnjosti zemlje, HAK vozače poziva na oprez.

Pročitajte i ovo Kolona na A3 nakon prometne nesreće HAK poziva na oprez Nesreća na zagrebačkoj obilaznici, stvorila se višekilometarska kolona: ''Kaos je!'' Orkanska bura Stanje Autocesta Rijeka-Zagreb otvorena je za sva vozila, zbog orkanske bure prekinute brojne trajektne linije

O kolonama vozila na svim prijelazima iz Hrvatske i Mađarske izvijestio je Blic. Kolone vozila duge su nekoliko kilometara. Situacija nije neuobičajena za ovo doba godine i očekuje se da će i idućih dana promet biti pojačan.

Na graničnom prijelazu Batrovci na izlazu ih Hrvatske kolona je duga nekoliko kilometara, a zadržavanja traju između tri i četiri sata. Na ulazak u Srbiju čeka se do 20 minuta.

I na graničnom prijelazu Tovarnik-Šid iz pravca Hrvatske čeka se oko 90 minuta.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene