Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Isprovociran pitanjem

Ribić novinarki Nove TV: Izvještavate tendenciozno i potkopavate organizacije radnika!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Matice hrvatskih sindikata Vilim Ribić oštro se obrušio na novinarku Dnevnika Nove TV.

Na pitanje nije li činjenica da su sindikati neodgovorno ponašaju i da nemaju dogovor oko pregovaračkog tima s Vladom, Vilim Ribić oštro je odgovorio, a posebno se okomio na Novu TV. 'Ona izvještava tendenciozno i gura jedan kapitalistički sistem. Ja mislim da ste vi u pravu, mi smo slabi i ništa ne valjamo, a sklopili smo tako odlične kolektivne ugovore. Nova TV svojim izvještavanje želi da oni prestanu vrijediti, vi potkopavate organizacije radnika', rekao je.

Pročitajte i ovo Sabina Tandara Knezović i Hrvoje Krešić IZBORI NA NOVOJ TV Nova TV gledateljima u izbornom danu priprema bogat program i prvu procjenu izbornog rezultata Slika nije dostupna 'Ta se prava mogu vratiti' Milanović poručio sindikatima: Prespavajte i prihvatite prijedlog!

>> Sindikati zatražili raspisivanje referenduma o kolektivnim ugovorima

Ribić je dodao kako sindikati prate rad Nove TV te kako su njezini novinari i voditelji rekli da su sindikalni povjerenici paraziti. 'Vi ste naše ljude u javnom sektoru nazivali parazitima, kontinuirano ste to radili, a onda ste i potkopavali sindikalne čelnike', rekao je.

Novinarka nove TV opovrgla je takve navode i pojasnila Ribiću da Nova TV izvještava objektivno te da su uvijek zastupljene obje strane.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene